O metodă japoneză îți corectează silueta și îmbuntățește aspectul fizic doar dacă faci aceste exerciții timp de 5 minute pe zi.

Scolioza este una dintre cele mai răspândinte maladii printre tineri și asta pentru că majoritatea își aleg vocație care impune să stai în fața computerului majoritatea timpului. Chiar și așa, cu toții ne dorim o siluetă suplă și o postură perfectă.

Îți prezentăm o tehnică extrem de simplă, elaborată de experții japonezi acum aproximativ zece ani. Este nevoie de doar cinci minute pe zi pentru ca să-ți schimbi semnificativ aspectul fizic.

1. Rulează strâns prosopul în formă cilindrică de aproximativ 40 centimentri lungime și 10 centimetri grosime și fixează-l cu o ață ca să nu se desfacă.

2. Culcă-te pe o suprafață tare (patul moale nu este potrivit, mai bine culcă-te pe o canapea, masă de masaj sau pur și simplu pe podea) și pune prosopul în spatele tău.

3. Lasă-te încet pe spate, peste valul din prosop, astfel încât acesta să fie fixat exact sub zona ombelicală.

4. Desfă picioarele la nivelul umerilor, astfel încât să poți uni degetele de la ambele picioare împreună.

5. Pune mâinile întinse după cap, întoarcele cu palmele spre podea și unește degetele mici de la mâni. Dacă îți este incomod să ții mâinile întinse, ținele așa cum poți. Important este să urmărești ca degetele de la picioare și de la mâni să fie unite.

6. Stai în așa poziție 5 minute.
Dacă vei realiza toți pașii corect, vei simți cum scheletul tău se îndreaptă și capătă o postură firească. Abdomenul va fi mai suplu, iar organele interne vor căpăta poziția favorabilă.
k_DK-whhqbU

Inițial îți va fi foarte greu să te menții în această poziție pentru că în timp ce vei sta în așa poziție, oasele tale se vor mișca usor.

Rezultatele vor putea fi văzute abia după o lună, însă merită efortul.  Aceasta este o alternativă minunat pentru o gimnastică dificilă care întărește coloana vertebrală. Încercă această metodă și vei fi mulțumit(ă) de rezultat.