Valentine’s Day este un motiv serios de exprimare a sentimentelor și în rândul vedetelor. PentruEa a fost cu ochiul pe câteva dintre ele. Pe unele le-am surprins publicând pe internet doar surprizele făcute sau primite, iar pe altele – la masa de sărbătoare, în compania multor perechi îndrăgostite. Despre cine vorbim, vedeți mai jos. 

Valentine’s Day i-a strâns aproape pe mulți prieteni din showbizul autohton. Olga Fesenco a serbat în compania Cristinei Croitoru, a lui Cristy Rouge, Sandu Gorgos și alțor prieteni apropiați, adunați la masa de sărbătoare cu oameni dragi sufletului lor. 

De Ziua Sfântului Valentin, Natalia Gordienco și-a arătat dragostea pentru fani într-un mod aparte. Vedeta a lansat o frumoasă piesă de iubire, intitulată „Pentru Noi”.

Pentru că dragostea a pus mare stăpânire și pe acest cuplu, Marcel și Cornelia Ștefăneț au organizat o seară extrem de romantică. „Iubiți și fiți iubiți… sunt cele mai importante „ingrediente” pentru a fi cu adevarat un om fericit și împlinit!!!”, spun cei doi soți.

Valentine’s Day l-a scos la muncă pe Adrian Ursu, care n-am putut fi alături de fetele sale, aseară. Cu toate acestea, cel mai sincer mesaj de iubire l-a adresat soției și fiicei sale sale: „Scumpa mea, îți mulțumesc că ești lângă mine, frumoasă, dulce și-atât de diferită în fiecare zi. Îți mulțumesc că știi să ții aprins focul iubirii noastre. Mă îndrăgostesc de tine și mai mult când te văd cu fructul dragostei în brațe. Când mă sărută ea, simt că mă topesc, simt că și tu mă săruți prin buzele ei mici și cele mai dulci din lume! Te iubesc, vă iubesc! P.S. Tata lucrează, dar florile au găsit adresa!”, spunea interpretul.

Tot de dragostea fetiței s-au bucurat interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș. Micuța Smaranda a confecționat, cu ocazia Valentine’s Day, câteva articole hand-made. „De Ziua îndrăgostiților, Smaranda m-a surprins cu cadouri hand made – 2 brățări și un inel. Mama e tare mândră!”, mărturisește fericita mamă.

Alexandra Shine a mărturisit că data de 14 februarie a fost decisivă în cariera sa de dansatoare. Anume la această dată s-a îndrăgostit de Teodor Show Balet și i-a rămas fidelă pentru totdeauna. 

Romantic din fire, Alex Velea i-a făcut Antoniei o surpriză la fel de frumoasă. Interpretul a lipit un  trandafir chiar de ușa de intrare în apartamentul iubitei sale. Mai mult, cântărețul a notat pe niște post-ituri colorare: „Te iubesc!”. În plus, Velea a desenat și opt inimioare. Antonia a comunicat, pe contul său de Instagram, că ideea i-a plăcut nespus: „Romantic ca întotdeauna. Te iubesc!”, a scris cântăreața la explicația foto. 

De Ziua Îndrăgostiților, Lara Fabian s-a aflat tocmai la San Remo, unde s-a delectat cu o prăjitură superbă.

Jasmin a petrecut, de Valentine’s Day, bucurându-se de un coș imens cu lalele albe. Vedeta a optat pentru o ținută retro, cu print floral. „Fie ca în viața voastră să existe mereu iubire, sinceritate și romantism. Faceți declarații de iubire, ascultați declarațiile sincere și recioproce, bucurați-vă de fiorii din inimă și strângeți în ele doar momente neuitate și fericite. Fiți iubiți, fericiți și frumoși!”, a notat interpreta, pe contul său de Instagram. 

jasmin

Se actualizează

Foto: Facebook, Instagram