În general, femeile care au urechile clăpăuge nu se vor tunde niciodată scurt, ci îşi vor ţine părul la o lungime cât să le acopere micul defect. Uite cum îţi poţi prinde părul dacă ai urechile mari.

 

Coadă joasă la spate

Dacă este neapărat nevoie să îţi prinzi părul, îl poţi prinde într-o coadă joasă la spate, chiar pe ceafă. Prinde-l strâns şi ai grijă ca urechile să fie acoperite de şuviţe de păr.


Coc jos la spate

Dacă vrei un look elegant, poţi purta un coc jos, pe ceafă sau un pic deasupra. Se poartă astfel de coafuri şi sunt foarte chic. Prinde-ţi părul la fel ca în cazul cozii joase, acoperind urechile cu şuviţe de păr.
Coadă împletită într-o parte

Dacă ai părul destul de lung încât să îţi poţi face o coadă împletită într-o parte fără să se desfacă, atunci este o altă recomandare pentru a acoperi urechile mari: o ureche poate fi acoperită de coadă, iar cealaltă de şuviţe, fie căzute, fie lăsate peste, dar strânse bine în coadă.

Părul prins sus

Dacă ai nevoie să îţi prinzi părul mai sus – de exemplu atunci când mergi la sală şi nu vrei să-l simţi pe spate – atunci poţi face asta, însă lasă-ţi jos câteva şuviţe de păr, chiar peste urechi. Acelea ar trebui să le acopere cât de cât.

Vezi şi alte idei în video-ul următor:

 

Sursa: www.unica.ro

Foto: nuntacustil.blogspot.com

 

Distribuie articolul: