Pentru a avea o privire seducătoare este obligatoriu să folosești rimel. Rimelul este printre cele mai folosite produse cosmetice.

Exista diferite tipuri de rimel, pentru a răspunde tuturor tipurilor de gene: fie că sunt subțiri, rare, scurte sau au tendința de a se încurca. Învață cum îți alegi rimelul.

Rimel pentru gene subțiri
Genele subțiri nu au densitate, ceea ce le face aproape invizibile, iar cele mai mici sunt greu de machiat. Îți trebuie un rimel care nu se usucă prea repede și care îți permite să aplici mai multe straturi, fără a da impresia de gene false. În acest caz rimelul ar trebui să aibă o periuță din cauciuc, cu țepi care prind genele una câte una. Nu uita să machiezi chiar și cele mai mici gene aflate in colțul intern al ochiului.

Rimel pentru gene rare
Visezi să ai gene mai bogate fără a folosi gene artificiale? Poți încerca un rimel cu perie dublă, pentru a machia atât genele superioare, cât și pe cele inferioare. Acesta va da volum genelor superioare și le va face să pară mai stufoase, iar genele inferioare vor fi bine definite. Învârte periuța rimelului atunci când te machiezi, la fel cum folosești peria pentru păr, pentru a așeza frumos genele.

Rimel pentru gene scurte
Pentru a crea iluzia de lungime a genelor, colorează-le fără a le încărca. Alege un rimel cu ingrediente de ingrijire (provitamina B5, arginină) care favorizează creșterea genelor. Periuța rimelului trebuie să aibă peri fini. Aplică mai mult rimel pe genele dinspre exterior spre tâmple, pentru a deschide privirea și a da impresia de gene mai lungi.

Rimel pentru gene care se încurca
Genele tale se grupează în câte două sau trei și par încurcate, iar din această cauză sunt greu de machiat. Ai nevoie de un rimel cu o periuță ai cărei dinți sunt bine separați, pentru a pieptăna genele. Rimelul trebuie să aibă o formulă care să îi permită să alunece foarte bine. Astfel, machiajul va reuși de la prima aplicare. Este ideal să îți periezi genele cu un pămătuf și să treci apoi periuța rimelului peste și sub gene, pentru a le separa și pentru a evita să se încurce din nou.

Rimel pentru gene drepte
Ți-ar plăcea să ai gene curbate, însă ele se încăpățânează să rămână drepte chiar și după ce aplici rimelul. Ai nevoie de un rimel cu o periuță care să respecte linia genelor, mai strâmtă la mijloc. Alege o formulă ușoară, care nu încărca genele. Pune periuța rimelului câteva secunde pe rădăcina genelor si ridică-le. Efectul de curbare este garantat.

Distribuie articolul: