Indiferent de sezonul în care te căsătoreşti, mariajul tău va fi influenţat de astrologie într-un fel sau altul. Descoperă cum!

Berbec

Dacă te-ai căsătorit în perioada Berbecului, înseamnă că te afli în plimbarea vieţii rale. Cuplurile care se căsătoresc acum descoperă că mariajul lor este plin de pasiune şi de focuri de artificii, şi nu doar în dormitor. Vă provoacă să ieşiţi din zona voastră de confort şi să încercaţi lucruri noi, ceea ce face ca fiecare zi să foi o aventură. Vă influenţaţi unul pe celălalt să fiţi oameni mai buni. Căsătoriile din zodia Berbec sunt pline de determinare, doar pentru că nu vă vedeţi mereu unul pe celălalt nu înseamnă că veţi renunţa. Mai presus de toate, nu vă purtaţi ranchiună. S-ar putea să existe nişte lupte grele, dar şansele să daţi totul uitării, iar noaptea să vă prindă îmbrăţişaţi sunt destul de mari.

Taur

Nunţile din sezonul Taurului tind să producă unele dintre cuplurile cu picioarele cele mai fixate pe pământ. Rareori apar probleme pe care nu le poţi rezolva. Căsătoria ta e una solidă, construită pe o fundaţie care este mai puternică decât altele. Cu alte cuvinte, nimic şi nimeni nu este capabil să vă tragă în jos, pentru că aveţi încredere reciprocă. Căsătoriile din Taur au standarde înalte când vine vorba de rezolvarea problemelor şi de luarea deciziilor asupra paşilor următori împreună.

Gemeni

Căsătoriile din sezonul Gemenilor tind să fie rezervate cuplurilor care se aseamănă foarte mult şi sumt extrem de apropiate. Mariajul funcţionează cel mai bine atunci când puteţi fi şi prieteni şi iubiţi. Nu numai că vă place să faceţi totul unul cu altul, dar, de asemenea, ştiti ce gândeşte celălalt în orice moment. Acest lucru face ca relaţia să fie intuitivă şi de durată. Vrei ca acest angajament să fie tot ce ai visat vreodată, aşa că toate ideile de vacanţă şi promisiunile nebuneşti pe care vi le-aţi făcut unul altuia pot deveni acum realitate. Aceste căsătorii sunt despre emoţie şi surprize, două lucruri pe care încercaţi în mod constant să le includeţi în viaţa voastră. Odată ce te-ai căsătorit, nicio zi împreună nu va mai fi plictisitoare.

Rac

Să te căsătoreşti în timpul sezonului zodiei Rac înseamnă că cel mai probabil vei avea una dintre cele mai tradiţionale căsătorii din întreg zodiacul. Acest lucru nu înseamnă că va fi plictisitoare şi previzibilă, ci mai degrabă bazată pe dragoste şi implicare. Voi depindeţi unul de celălalt pentru tot. Deşi e adevărat că aceste căsătorii sunt în strânsă legătură cu starea de spirit şi cu sensibilitatea, acest lucru se întâmplă pentru că vă doriţi să fie perfectă. S-ar putea să nu vă iasă de fiecare dată, dar te ajută să ai lângă tine pe cineva care îţi oferă la fel de multă iubire ca şi tine.

Leu

Căsătoriile din sezonului Leului nu sunt ceva de care se poate ocupa oricine, dar nimeni nu poate nega că sunt incredibil de interesante. Sunteţi cunoscuţi ca fiind cei care se ocupă de trenduri, pornind de la haine până la legătura dintre voi. Voi flirtaţi în mod constant unul cu celălalt, ca şi cum fiecare zi e ca în luna de miere. Drama nu lipseşte din relaţia voastră, dar e o dramă pe care doar voi o înţelegeţi. Oamenii din jur ar putea crede că inventaţi probleme pentru a ieşi în evindenţă, dar voi de fapt doar încercaţi să le rezolvaţi. Ştiţi că această căsătorie nu va fi perfectă, dar va fi mereu puternică.

 

Fecioară

Să te căsătoreşti în sezonul Fecioarei este cea mai bună şansă pentru un mariaj puternic. Nu numai că sunteţi în măsură să faceţi alegerile corecte şi inteligente pentru voi ca indivizi, ci şi pentru relaţia voastră. O legătură sănătoasă constă în timpul petrecut împreună. Cuplurile căsătorite în această perioadă sunt legate printr-o prietenie strânsă mai întâi de orice altceva. Şi această legătură este evidentă pentru toată lumea.

Balanță

Să te căsătoreşti în timpul zodiei Balanţă este ca şi cum ai avea o căsnicie perfectă fără să te chinui prea mult. Vreţi atât de mult ca totul să meargă bine, astfel că ce vă doriţi vine de la sine. Întotdeauna vă faceţi timp unul pentru celălalt şi există constant contact fizic şi emoţional între voi. Pentru cei din jur, o astfel de căsătorie ar putea părea rezervată. Dar doar că nu vă expuneţi dragostea în public, asta nu înseamnă că ea nu există. De fapt, vă place să vă arătaţi că vă iubiţi atunci când sunteţi singuri.

Scorpion

Dacă ar exista un singur cuvânt care ar putea descrie o căsătorie din perioada zodiei Scorpion, atunci acesta e electrizantă. Dragostea şi pasiunea pe care o aveţi unul pentru celălalt este dincolo de orice imaginaţie. Şi de îndată ce vă faceţi jurămintele, luaţi totul foarte în serios, făcându-vă unul dintre cele mai loiale şi mai frumoase cupluri. O astfel de căsătorie este intensă. Este o dragoste-ură dacă se poate spune aşa, sunteţi blocaţi între nu îl mai suport şi nu pot trăi fără el, lucru care aduce surprize nesfârşite în mariaj.

Săgetător

Să te căsătoreşti în timpul zodiei Săgetător înseamnă a-ţi planifica o viaţă care nu va fi niciodată plictisitoare. Garantat va fi vorba de aventură şi entuziasm aici. Desigur, vor mai exista şi mici piedici pe drum, dar încercaţi să învăţaţi mereu ceva din aceste lecţii care vi se dau. O nuntă făcută în această perioadă înseamnă un mariaj prietenos. Vă place să fiţi un cuplu unic care face tot ce îi trece prin cap fără să se îngrijoreze de ceea ce cred alţii.

Capricorn

Să te căsătoreşti în timpul zodiei Capricorn înseamnă că mariajul tău va fi unul de succes. Determinarea voastră demonstrează cât de mult sunteţi dispuşi să luptaţi pentru o căsnicie perfectă. Încercaţi să fiţi rezervaţi şi conservatori atunci când sunteţi în public, dar cu siguranţă  vă dezlănţuiţi când sunteţi doar voi doi. Dacă vă ţineţi doar de mână şi vă pupaţi pe obraz atunci când sunteţi cu prietenii, asta nu înseamnă că viaţa voastră sexuală vă face probleme. Vă place să vă surprindeţi unul pe celălalt în privat şi vă place să fiţi un cuplu îngrozitor în public.

Vărsător

Când vine vorba de căsătoriile din perioada zodiei Vărsător, atunci vorbim de reguli. Lucrul pe care îl urăşti cel mai mult este să joci după reguli. Tu crezi că, din moment ce e viaţa ta, atunci e şi căsnicia ta şi nimeni nu are dreptul să îţi impună ceva. Mai mult decât parteneri, voi doi sunteţi cei mai buni prieteni. Construirea unei relaţii de prietenie vă face să vă simţiti mai bine şi să treceţi la pasul următor pentru a lega şi mai bine nodul. Îţi place să ai o căsătorie unică, deoarece acest lucru presupune că vei încerca mai multe abordări excentrice pentru familie, dragoste şi sex.

Pești

Dacă există vreo căsnicie care arată ca într-un film romantic în care totul merge bine, atunci ea este cea din perioada zodiei Peşti. Nu numai că sunteţi cei dou îndrăgostiţi, dar sunteţi şi suflete pereche. Întotdeauna încercaţi să faceţi o mică poveste din viaţa voastră de zi cu zi, indiferent dacă asta înseamnă micul dejun în pat sau pur şi simplu că vă faceţi declaraţii spumoase de dragoste. Există cu siguranţă un sentiment de curiozitate în căsnicia ta, ceea ce înseamnă că mereu căutaţi să invăţaţi lucruri noi împreună, dar şi unul despre celălalt. Puteţi deveni uneori prea sensibili, dar asta doar pentru că doriţi să fiţi cât mai cinstiţi posibil unul cu celălalt. Aveţi, de asemenea, o relaţie construită pe karmă, ceea ce înseamnă că încercaţi să vă trataţi unul pe altul aşa cum aţi dori să fiţi trataţi.
Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: