Multe femei se întreabă cum reușește celebra cântăreața Madonna să aibă un corp de invidiat, chiar și la o vârstă mai înaintată. Antrenoarea personală a vedetei ne dezvăluie câteva dintre secretele sale. Nu ezita să le urmezi și tu. Nicole Winhoffer este cea care o ajută pe Madonna să se mențină într-o formă fizică de invidiat și să rămână cu mult în urmă vârstei ei. Acest lucru necesită câteva sacrificii, însă cel mai important este că persoană respectivă să fie disciplinată, să aibă un program regulat, să consume ceea ce trebuie, să doarmă și să se îngrijească.

Sacrificii
Ea spune că Madonna sacrifică totul pentru a fi în formă fizică maximă și a arată bine deoarece vrea să fie cea mai bună. În plus, Nicole Winhoffer este cea care ajută multe alte vedete să își păstreze sănătatea și aspectul corpului lor, în ciudă programului încărcat. Ea o ajută pe Madonna din anul 2009, fiind aleasă personal de ea. Specialista spune că gândește programul fizic al vedetei într-un mod neconvențional și recunoaște că a avut parte și de momente în care nimic nu i-a ieșit așa cum trebuia.

Regim alimentar echilibrat
Rezultatul antrenamentelor făcute cu Madonna (care are 54 de ani) este vizibil pe scenă, mulți fiind impresionați de aspectul fizic al reginei muzicii pop. Totuși, ea spune că Madonna își permite chiar să mai guste din când în când și popcorn, vin roșu și chiar cartofi prăjiți.

Exerciții fizice
Pentru a putea să faci în mod regulat exercițiile fizice necesare, antrenoarea spune că trebuie să ai un program bine pus la punct. Dacă nu reușești să mergi la o sală de fitness, atunci poți face exercițiile acasă, privind un DVD. Dacă nu te antrenezi în mod constant (5-6 zile pe săptămâna, o oră pe zi), atunci corpul tău va uita cum e să fii într-o formă fizică bună, iar totul va fi mult mai greu de remediat odată cu trecerea timpului.

Sursa: Ziare.com

Distribuie articolul: