Să fii un părinte bun este o sarcină grea, mai ales când ești superstar și tu ai 6 copii. Această pereche, însă, se descurcă extraordinar de bine cu aceste obligațiuni.

Iată 10 reguli pe care, Angelina Jolie și Bred Pitt le urmează atunci când vine vorba despre educația copiilor.

  1. Nu cruța nici un leu, când vine vorba despre educația copiilor.

Deși cei doi trăiesc într-un stat foarte dezvoltat și unul dintre cele mai bogate, profesorii și educatorii nu sunt deloc bine plătiți. Din punctul lor de vedere, aceasta e pur și simplu absurd. Cei doi nu se târguiesc niciodată când vine vorba despre recompensarea profesorilor particulari, deoarece dacă ar fi procedat astfel, ar fi neglijat importanța educației generației viitoare.

      2. Casa este acolo, unde sunt copiii .

Pentru ei nu e o problemă să se mute cu locuința. Într-adevăr, aceste permutări trebuiesc făcute doar în interesul copiilor, cât despre Angelina, aceasta are descendedenți de diferite naționalități.

brangelina2

       3. Nașterea copiilor este un motiv să-ți ierți părinții.

Tatăl Angelinei era departe de a fi ideal, el fiind cel care a educat-o. Apariția copiilor îți oferă ocazia să te împaci cu parinții, acesta este un moment ideal să ierți. Greșelile făcute de tatăl ei, a ajutat-o să devină o mamă mai bună pentru copiii ei.

breaking-news-angelina-brad-married-in-secret_breaking-news-angelina-brad-married-in-secret_screenshot_2014-09-05-14-07-16-1

        4. Un tată ideal este cel care știe cum să procedeze în situații critice. Cel care știe să fie diplomat și nu violent. Cel care știe cum sp se comporte cu copiii săi.

        5. Nu te certa în prezența copiilor.

Bred este o persoana rațională și foarte calmă, pe când Angelina este impulsivă și face totul în ultima secundă cu o mulțime de copii în brațe. Dar când vine vorba despre educația copiilor, ei au aceiași viziune. El niciodată nu supune îndoielii deciziile Angelinei. În cazul în care au vreo dispută, ei se ceartă acolo unde nu-i pot vedea, nici auzi copiii.

df78f6b2818106026c621126697e81d0

 SFATURI DIN PARTEA LUI BRED

         6.Oferă-le dreptul să-și aleagă profesia.

Când Bred era mic, el era fanul lui John Travolta. El își dorea să devină reporter, după a urmat perioada disco, mai târziu a devenit pasionat de fotografie. Luând în considerație această varietate de interese pe care le-a manifestat Bred, cum ar putea el să le impună copiilor săi anumite interese?

       7.Nu le impune copiilor credința ta.

El și Angelina au copii de diferite naționalități si credințe și nu au de gând să le impună religia lor. El fiind mic, era educat de parinții săi baptiști, însă el nu era interesat de aceasta, ci mai mult să meargă la biserică să agațe fetițe frumușele.

Angelina-Jolie-and-kids

       8.Vanitatea nu este promovată în familie.

El a devenit star înainte să fi devenit tată. Acum prioritatea sa sunt copiii. Dacă înainte se gândea ce planuri are pe ziua respectivă și cum să arate mai bine, acum abia așteaptă să termine ziua de lucu și să se întoarcă acasă.

     9. Nu face diferență între copii.

În această familie unii sunt adoptați, alții sunt copiii lor biologici, ei nu trebuie să simtp diferența. Să adopți un orfan, să îi dai șansa la o viața mai bună, aceasta este misiunea cuplului.

article-2635566-1E15947600000578-906_634x617

    10. Trebuie să ai ambiții de părinte.

Copiii îți oferă multe, liniște sufletească, dorința de a te dezvolta ca personalitate. El adoră să se distreze cu copiii săi și mereu să inventeze activități noi pentru odraslele sale. Da, copiii săi sunt moștenitorii unii averi foarte mari. El la vârsta lor nu avea 25 de perechi de adidași, părinții săi așteptau ca cei vechi să se rupă, pentru ai cumpara o pereche nouă. Bred vrea ca copiii săi să-și găsească locul lor în viață și să trăiască demn.

Distribuie articolul: