Autorii canalului de divertisment baracksdubs l-au luat prin surprindere pe președintele american Barack Obama! Aceștia au selectat minuțios frânduri din discursurile președintelui și le-au unit în melodia celebrului hit al australiencei Iggy Azalea – „Fancy”. Cât de haios se potrivește tonul vocii lui Obama în această interpretare, vedeți mai jos.

Parodierea destul de reușită a lui Barack Obama a fost realizată pe baza editării audio/video din mai multe discursuri televizate ale președintelui american. De notat că montajul a fost încărcat pe YouTube la 5 august, a doua zi după președintele american a împlinit 53 de ani.

Până în prezent, cover-ul distribuit pe YouTube a adunat peste 6 milioane de vizualizări.

Interpreta de muzică hip-hop Iggy Azalea a reușit să cucerească topurile mondiale de muzică cu piesa „Fancy”. Originalul acestei compoziții a reușit să câștige titlul de „cel mai celebru” hit al acestei veri, la nivel internațional.

Amintim că Barack Obama a mai fost subiect al parodiilor muzicale. Vocea prezidențială a lui Obama a mai „participat” și în cover-ul pentru piesa „Call Me Maybe”, a lui Carly Rae Jepsen. Niciuna dintre parodii, însă, nu a devenit atât de populară ca „Fancy”.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: