În zilele noastre, alimentația copilului este o mare provocare pentru mulți părinți, mai ales cînd copilul deja merge la școală sau gradiniță și mănîncă acolo o parte bună a zilei. La fel ca și educația, alimentația corectă a copiilor începe de acasă.

Cum să hrănim copii acasă, ținind cont de alimentația acestora la școală sau gradiniță? Este oare suficientă măncarea pe care o primește copilul la gradiniță sau scoală? Ce alimente le oferim copiilor ca să completăm neajunsurile alimentației din școli și grădinițe? Răspunsul la aceste întrebări le veți afla pe durata Atelierului de Nutriție, ediția a II-a, organizat de Grupul Părinților Solidari.

VOM DISCUTA DESPRE:
– ce putem pregati la dejun și cină astfel încit meniul copilului să fie plin de nutrienți;
– de ce „răcesc” copiii noștri atât de des și ce putem face ca să prevenim îmbolnăvirile frecvente;
– trucuri simple pentru a crea propriul supermeniu pentru zilele de week-end;
– cum răspundem la declarațiile copilului „nu-mi place sau nu vreau”;
– alimentele benefice pentru dezvoltarea mintală a copiilor.

La finalul atelierul vom avea o sesiune de întrebări și răspunsuri. Vă invităm să veniți cu întrebările pregătite de acasă.

Lucia Gavrilita este fondatoarea comunității „Sănătate`nverdeviu”, expert În alimentație sănătoasă, certificată de Hippocrates Health Institute, SUA. Acordă consiliere privind îmbunătățirea stilului alimentar, astfel încât alimentele să devină medicamente și medicamentele- alimente.
Trainer și formator de opinie în promovarea unui stil de viață sănătos.

 

CÂND: Sâmbăta, 16 septembrie, ora 11.00

DURATA: 3 ore (11: 00- 14.00)
UNDE: Locația va fi anunțată ulterior.

INVESTIȚIE : 100 LEI
Prețul include:
– cheltuielile de organizare și de arendă a localului

Locurile sunt limitate! Sunt așteptați toți părinții interesați de modalități de implementare a unor obiceiuri alimentare sănătoase!

Detalii: 069923123