Divorțul între Alla Pugacheva și Maxim Galkin pare a fi un lucru de neimaginat. În fiecare postare și filmuleț distribuit de vedete pe paginile lor de Instagram dăinuie armonia și fericirea. Cu toate acestea, în ultima perioadă zvonurile despre despărțirea celor doi s-au tot intensificat.

Puțini sunt cei care cred în astfel de informații, mulți aleg nici măcar să nu-și piardă timpul discutând acest subiect. Totuși, Maxim Galkin nu a putut trece indiferent peste aceste zvonuri și a considerat de cuviință să le ofere o replică celor cu rea intenție.

„Nici să nu așteptați, bârfitorilor!”, a scris Galkin și a distribuit o fotografie împreună cu soția lui, Alla Pugacheva. Cei doi s-au fotografiat în curtea casei lor situată într-o suburbie a orașului Moscova.

Urmăritorii celor doi nu au rămas indiferenți și i-au inundat cu mesaje de admirație.

„Sunteți minunați! Vă mulțumim pentru fericirea de a vă vedea împreună!”

„Fie ca în familia voastră mereu să dăinuie dragostea și fericirea! În bârfe nu credem, totul se citește în ochii voștri plini de dragoste.”

„Cea mai bună, talentată, frumoasă și fermecătoare familie. Să aveți parte de iubire și fericire, și să se retragă tot răul criticilor!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postare.
Amintim că cei doi s-au căsătorit la data de 23 decembrie 2011 și îi cresc împreună pe gemenii Liza și Gary, care au fost aduși pe lume de o mamă surogat. Anul acesta, copiii au mers în clasa întâi.

Distribuie articolul: