Apa este foarte importantă atunci când te afli în perioada unei cure de slăbire. Dacă te alimentezi și bei apă corect poți scăpa de 8-12 kilograme în doar două săptămâni. 

Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să bei două pahare de apă înainte de masă sau nu bei apă vreo două ore după masă.

Înainte de fiecare masă, ar trebui să bei două pahare de apă. Exact două, nu mai puține. Și abia după 15-20 de minute poți începe să mănâci. Apoi, se aplică următoarele reguli: în timp ce mănânci și două ore după masă nu bea niciun fel de lichid. După două ore, poți să bei o ceașcă de ceai sau cafea, însă fără să mai apuci un biscuit sau un desert.

Așa trebuie să arate un regim alimentar: 

Micul dejun: Bea două căni de apă. La micul dejun se serveşte ceea ce îţi este pe plac, cu excepţia dulciurilor. Cu toate acestea, ţine cont de regula de mai sus. Nu bea apă în timpul mesei şi două ore după.

Prânz: Bea două pahare de apă şi ia-ți masa de prânz fără restricții, însă, iarăși, nu bea apă în timpul alimentației și două ore după.

Cina: Bea un pahar cu apă. Dacă vrei bea chiar două pahare și, iarăși servește cina așa cum te-ai obișnuit. Nu bea două ore după masă.

Iată așa o dietă simplă dar eficientă. Încearcă și convinge-te!