Ieri seara și astăzi toată lumea a invadat rețelele de socializare cu poze care arată surprizele primite sau făcute persoanei dragi de Ziua Îndrăgostiților. Artițtii, dar și politicienii s-au aliniat tendinței și ne-au arătat cum îi răsfață jumătățile, dar și ce surprize au pregătit ei pentru alesele sau aleșii inimii lor. Haideți să vedem!

Sergiu Sârbu i-a dăruit soției o caricatură

Deputatul democrat a comandat pentru soția sa o caricatură în care apar ei doi foarte haioși. La rândul său, Ina Sîrbu, soția democratului l-a uimit dis-de-dimineață cu un dejun foarte ‘inimos’.

Artiștii s-au distrat împreună

Alexandru și Olga Manciu, Igor Sîrbu, Karizma, Marcel și Cornelia Ștefăneț, dar și alți prieteni de-ai interpreților s-au distrat împreună la un eveniment organizat de Sandu Gorgos și soția sa în cinstea celor 10 ani de când sunt căsătoriți. Petrecerea a coincis cu Ziua Sfântului Valentin.

A fost surprinsă cu un braț de trandafiri

Interpreta Cristina Croitoru a fost surprinsă de iubitul său cu un braț de trandafiri albi, unul din mijloc fiind roz.

Irina Negară și-a surprins soțul, Adrian Ursu cu o poză în care apară ținând în mână o inimă.

Tatiana Heghea: “Eu te iubesc!”

Artista și-a amintit de o mai veche realizare a sa, clipul piesei “Eu te iubesc”: Dragostea este o prietenie care cântă. A spune te iubesc este o terapie pentru suflet. Astăzi facem terapie intensivă… spunem sincer: Eu te iubesc!!!”, a scris Tatiana pe facebook.