Ingeniozitatea americanilor întrece orice limite. Portalul de divetisment „BuzzFeed” a reușit să realizeze un experiment trăsnit. Redacția a ales 5 bărbați care au acceptat provocarea de a nimeri pe mâna make-up artiștilor profesioniști, care le-au transformat tenul în mod paradoxal: pe jumătate de față, artiștii le-au creat adevărate opere cosmetice de artă. Cum au reacționat bărbații când s-au văzut în oglindă, vedeți mai jos. 

Bărbații nu cred în cosmetice și sunt sceptici de fiecare dată când aud de aceste produse. Cei de la „BuzzFeed”, însă, au decis să-i convingă pe bărbați că forța acestor produse este nemărginită.

Cei 5 americani care au acceptat provocarea de ”a-și da capul” pe mâna make-up artiștilor s-au convins cu siguranță de acest lucru. 

Lipsiți de oglindă preț de câteva ore, jumătățile de capete ale celor 5 bărbați s-au tranformat în jumătăți de capete de femeie.

Make-up artiștii au făcut din ei un adevărat paradox al naturii: i-au transformat în androgini în câteva mișcări.

Jumătatea stângă a capului le-a fost transformată în exterior de femeie prin câteva tehnici obișnuite: bărbierit, aranjarea părului, aplicare de fond de ten, alungirea genelor, ochi de pisică, farduri și aplicare de ruj…

Cea mai impresionantă parte a experimentului a fost la sfârșit, când cei 5 bărbați s-au văzut în oglindă și au înțeles că machiajul este invincibil, indiferent de orice critici care i se aduc. 

Experimentul video îl puteți urmări aici:

Foto: Colaj PentruEa.md