În spatele unei cariere de grup se află cu siguranță o prietenie veche! Despre acest lucru ne vorbește și povestea băieților din trupa „3 Sud Est”, care se cunosc de mai bine de 20 de ani. Cum arătau cei trei băieți înainte de înființarea trupei, vedeți mai jos! 

Multe s-au schimbat în viața celor trei soliști din trupă, în tot acest răstimp. Ieri, pe internet a apărut și o fotografie rară din arhiva trupei, în care băieții din „3 Sud Est” sunt surprinși în timp ce călătoreau cu trenul. 

Patru ani mai târziu, băieții aveau să fie recunoscuți în toată România ca și soliștii din „3 Sud Est”.

Până în prezent, doar doi membri ai trupei s-au ales cu familii. Laurențiu Duță și Ianula Duță au devenit, acum șapte ani, părinții unei fetițe pe nume Lorena, care-i seamănă enorm de mult tatălui. 

Mihai Budeanu, cel de-al doilea solist din trupa „3rei Sud Est” ,și-a întemeiat și el o familie. Se cunoaște cu Emma, soția lui, de când avea doar 17 ani. Acum, în familie Budeanu se educă doi copii: Sara și Ștefan.

Nu putem repeta aceleași istorii frumoase și în cazul lui Viorel Șipoș, cel de-al treilea membru din trupa „3rei Sud Est”, care mai este încă burlac, chiar dacă are o grămadă de fane și își dorește copii de când nici nu avea 20 de ani.

Foto: Arhiva personală, www.libertatea.ro

Distribuie articolul: