Unele femei dețin secretul tinereții și frumuseții veșnice! Cel puțin asta demonstrează Vera Brejneva – interpreta care se laudă pe Instagram cu fotografii tot mai provocatoare despre felul în care arată. Ieri, vedeta de 32 de ani a arătat cât de bine arăta acum 10 ani și cât de neschimbată a rămas în acest răstimp grație alimentației sănătoase și a sportului care a devenit vital pentru ea. 

Așa arăta Vera Brejneva acum 10 ani! La 22 de ani, Vera era deja mama unei fetițe de 3 ani, pe care a născut-o din relația cu Vitașlii Voichenko. Un an mai târziu avea să se despartă de acesta și să se căsătorească cu omul de afaceri ucrainean Mihail Kiperman. Nici această căsnicie nu a durat prea mult – doar până în 2012. 

Acum, Vera Brejeva arată ca o divă. Interpreta practică mult sport și se alimentează foarte rațional. La înălțimea de 171 de centimetri, pe care o are, Vera cântărește 53,5 kilograme. Interpreta a reușit să atingă acest rezultat după circa doi ani de la înființarea blogului său despre frumusețe, pe Instagram.

Cum reușește Brejeneva să slăbească și să arate atât de bine?

„Cel mai important este să vă mișcați. Dacă există posibilitatea, mergeți la sala de forță, la antrenamentele de grup, la bazin sau la antrenamentele individuale cu antrenorii. Dacă nu există posibiliatatea, ieșiți în stradă și alergați sau practicați mersul rapid. Practicați așezări, flotări, mergeți cu bicicleta. Nu mai merge argumentul că „nu aveți posibilități materiale”, „nu aveți timp…”, spune Brejneva.

„Corpul meu înseamnă dietă și sport. Îmi place foarte mult mesajul Shiatsu și cel thailandez. Fac peeling regulat și yoga. Din păcate sau din fericire, nu am timp pentru împachetări, însă acestea oferă rezultate maxime doar dacă sunt asociate cu dieta și sportul. În plus, efectul împachetărilor se păstrează doar în perioada în care le faci. Atunci când nu le mai practici, efectul dispare, iar costul unei ședințe nu este chiar mic! Practic exercițiile fizice în fiecare zi și atrag o atenție deosebită zonei abdomenului, picioarelor și posteriorului. Fac pilates, dar practic și înotul. De 2-3 ori pe săptămână fac fitness cardio. În timpul călătoriilor, dacă am timp, fac sport chiar în odaia hotelului. Într-o zi din săptămână, însă, mă alint: nu fac nimic, ci pur și simplu mă iubesc”, spune diva.

Despre contul său de Instagram, prin care comunică cu fanele sale, vedeta afirmă: „Blogul meu @vbdiary, de pe Instagram, a pornit de la filmulețul „Secretele frumuseții”, în care am povestit despre cum mă alimentez, cum fac sport și cum îmi îngrijesc pielea și părul. Este un mini-film de 45 de minute, pe care l-am încărcat pe YouTube acum trei ani  și care a fost văzut de aproape 3 milioane de oameni. Am văzut că subiectul prinde și am decis că trebuie să continui. Popularitatea mă ajută să obțin încrederea bărbaților și a femeilor necunoscute și să-i ajut cu sfaturi și exemplul propriu.”

Foto: Instagram

Distribuie articolul: