Balul Brazilor de Crăciunediția 2014, va aduna sub acoperișul Muzeului Național de Artă, în perioada 11-22 decembrie, o spectaculoasă expoziție cu brazi de Crăciun, creați de studenții de la Universitatea Tehnică din Moldova, Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice și câțiva studenți de la alte instituții. Lucrul pentru brăduții care vor ajunge la muzeu este deja în toi, așa că puteți deja trage cu ochiul pentru a vă desemna favoriții ce vor fi incluși în lista de brazi licitați.

Brazi 2014

Brazi 2014

Balul Brazilor2014

Zile numărate au rămas până la Expoțiziția Brazilor de Crăciun, de la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Studenții de la AMTAP sunt în febra pregătirilor. Între 11 și 22 decembrie, cei care vor vizita Muzeul, pot aprecia creativitatea cu un vot, iar pe 23 decembrie să participe la licitația brazilor pe care doresc să-i cumpere. Implicarea publicului va putea stabili câștigătorul trofeului „Ales de Public”.

Balul Brazilor 2014

Balul Brazilor 2014

Balul Brazilor 2014

Premiul pentru creatorul bradului care va adunat cele mai multe voturi este în valoare de 3000 lei. În cadrul licitației de pe 23 decembrie, brazii studenților își vor găsi noi stăpâni, urmând ca resursele adunate să fie utilizate pentru achiziție de echipamente necesare pentru instituțiile participante.

Balul Brazilor 2014

Balul Brazilor

brazi 2014

Bal brazi

Bal Brazi 2014

Bal Brazi 2014

De asemenea, un juriu desemnat va alege brazii pentru locul 1-2-3, precum și câteva premii de încurajare pentru viziuni neordinare. Evenimentul este la a IV-a ediție deja. Până acum s-au înscris în cursa Brazilor 94 studenți, mai mulți decât la ediția precedentă. Pe data de 9 decembrie ei trebuie să predea deja brazii organizatorilor. Conform acestora, mulți dintre participanți sunt la prima participare în cadrul festivalului, iar unii au venit deja al treilea an consecutiv.

Bal Brazi 2014

Bal Brazi

Bal Brazi

Bal Brazi

„Tehnicile și materialele cu care lucrează de această dată studenții sunt mult mai diverse: de la gloanțe, până la cuie combinate cu ață sau lumini printre cheme de aluminiu. Nu am pus absolut nicio limită și ne bucură foarte mult că imaginația participanșilor debordează de la o ediție la alta. Vom avea brazi cu adevărat inediți”, ne-au declarat organizatorii, Asociația KLumea.

Bal Brazi

balul Brazilor

Bal Brazi 2014

Precizăm că Balul Brazilor de Crăciun este organizat de Asociația KLumea, fondată de Nata Albot și Viorica Nagacevschi.

Foto: Dionisie Bulbocean