Și-au dorit ca femeile să arate perfect, chiar și prin casă ori în timp ce dorm. Brandul de lenjerie intimă LOLITA a creat o linie de rochii de noapte unice în felul lor: seamănă întru totul cu o linie de rochii de seară, însă au 100% comoditatea lenjeriei de calitate! Iată cum arată prima colecție haute-couture de rochiii de noapte, creată la noi acasă.

Designerul Colecției este Doina Pahomea care, împreună cu creatorul brandului, Leonid Jalenco, și-au dorit să aducă pe piața Republicii Moldova ineditul chiar și în lenjeria de noapte a femeilor.

Lolita

lolitaLolita

Lolita

„Am pornit de la ideea că o rochie de noapte trebuie să arate exact ca o rochie de seară. Criteriul cel mai important pentru aceste creații este, desigur comoditatea, pe care ne-o dorim în cazul unei haine de casă, pentru somn. În acest sens, creatoarea, dar și croitoresele au fost primele care au probat modelele, pentru a se convinge de acest lucru”, ne-au declarat autorii ideii.

Lolita

LolitaLolita

LolitaLolita

La prima vedere chiar nu sesizezi diferența dintre o rochie de seară de pe marile podiumuri și rochiile de noapte din colecția de iarnă Lolita. S-au folosit stofe dintre cele mai delicate, finisaje cu dantelă fină, scumpă, prelucrări sofisticate – toate pentru o linie de lux, unică în țara noastră, care va răsfăța femeile în perioada sărbătorilor de iarnă și nu numai.

Lolita

Lolita

„Nu am ținut cont de ceea ce este pe piața noastră, ci de rochiile de seară ale marilor creatori de modă, cele pe care le admirăm în reviste și putem doar să visăm la ele. Ne-am dorit să transpunem aceste creații într-o locație deosebită, pentru ca ceea ce am vrut să transmitem să fie corect perceput. Astfel, am ales drept locație a ședinței foto atelierul de pictură al Nicoletei Vacaru. Culorile colecției sunt preponderent: Crem fin, Ivory, Roșu, Bordo și Negru”, ne-au mai declarat designerul și autorul colecției.

LolitaLolita

LOLITA își anunță clientele că tradiția acestui răsfăț de lux va continua cu o nouă colecție, mai colorată și mai specială, pregătită deja de salonul de lenjerie către sărbătorile Dragostei din februarie și Ziua Internațională a Femeilor – 8 Martie.

LolitalOLITA

Detalii pe www.lolita.md sau în magazin: Sect. Râșcani, str.Aleco Russo 1, Centrul Comercial „SOIUZ”, et.3, but.303, [email protected].

P

Distribuie articolul: