Știam că este prezentatoare TV, soție, mamă și femeie împlinită, dar faptul că se pregătește să devină Business Lady nici măcar nu ne trecea prin cap. Andreea Marin lansează, în această seară, prima sa colecție de pantofi și genți semnate de marca „Free” (Liberă). Cum arată articolele din piele, stilul cărora este conceput de Andreea, vedeți mai jos.

Brandul de accesorii by Andreea Marin poartă numele „Free” și sloganul „Feel feel to enjoy” (simte-te liberă să descoperi) și conține articole create în exclusivitate pentru femei, de către Ana Kaloni. Logotipul mărcii prezintă dominantă cromatică roz și ilustrează o pasăre în zbor, exact așa cum se consideră și Andreea Marin, după divorțul prin care a trecut.

„Materiale, tipare, culori… o lume nouă și creativă, în care îmi face plăcere să mă aflu alături de Ana Kaloni, partenera mea. Fără ambiții nemaipomenite, pretenții exagerate sau snobism, noi facem cu drag ceea ce mie mi-ar plăcea să port și nu găsesc întotdeauna toate detaliile întrunite în același produs sau la un preț cât mai bun. Pentru un pantof elegant, dar și comod, sunt multe detalii care fac diferența. Pentru geanta potrivită, de asemenea. Stând o viață pe tocuri și având și anumite probleme (degetele prea subțiri și lungi, monturi, o problema de sănătate des întâlnită, nu e nicio rușine să o recunoaștem când o avem, în plus și o diferență de număr între cele doua picioare, motiv pentru care întotdeauna un pantof îmi este puțin mai mare), am înțeles care îmi sunt nevoile ce țin de comoditate și sănătate, așa că am hotărât să fac eu însămi, pentru mine, ceea ce mă ajută să mă simt bine. Apoi, am fost întrebată și de către prietenele mele ce s-au îndrăgostit de anumite modele purtate de mine și și-au dorit lucruri asemenea, întrebându-mă de unde le am… Așa s-a născut, firesc, ideea colecției FREE sub numele Andreea Marin, iar în curând va fi gata și pentru voi. Mie îmi aduce deja bucurie să vad persoane dragi din jurul meu purtând un astfel de pantof, o geantă, un plic cu plăcere și fiind mulțumite de ele. Lucrăm acum la comandă, luând măsurile și având detalii personalizate. Libertatea de a alege modelul preferat, dar poate cu o altă piele, culoare, un toc de o altă mărime, un detaliu de design diferit, această flexibilitate e tare importantă… Desigur că pe site vor exista și mărimi, culori, materiale standard, dar vom încerca să oferim și posibilitatea de a alege cât mai multe detalii personalizate, căci poate să îți placă mult alura unui pantof, dar nu poți purta tocul înalt din imagine, de pildă, așadar ne putem adapta.

Este o seară cu două evenimente frumoase, dar abia aștept să mă întorc acasă, lângă sufletele mele dragi. Vă doresc să aveți parte de liniște și dragoste alături de cei pe care-i prețuiți!”, spune Andreea Marin, distribuind, pe contul său oficial de pe o rețea socială, o colecție de fotografii. În poze, Andreea își etalează prima colecție de poșete și pantofi, concepute după propriile sale idei.

Unul dintre modelele de poșete-plic, designul cărora este conceput de Andreea Marin, abordează stilul clasic și este potrivit pentru ținutele de gală.

Fanii Andreei au apreciat instantaneu și un model de sandale, care urmează a fi lansat în România. La conceperea modelului de sandale,  vedeta a abordat tot stilul clasic.

Andreea Marin promite că în curând, articolele sale vor putea fi achiziționate online. Prețurile acestota urmează a fi anunțate tot în curând.

bun-venit

Foto: facebook, shop.andreeamarinoficial.ro

Distribuie articolul: