S-ar putea să te miri de rezultatele unui sondaj australian, care a „descoperit” cum trebuie să arate o femeie ideală în viziunea bărbaților, dar și a femeilor. La acest studiu au participat peste 60.000 de oameni și s-ar părea că, concluziile chiar sunt aproape de adevăr.

Bărbaţii preferă femeile înalte şi slabe în defavoarea celor cu forme voluptoase, reiese dintr-un nou studiu, comandat de cercetătorii de la Universitatea New South Wales din Sydney, Australia.

Astfel, femei precum cântăreaţa pop Taylor Swift (25 de ani) sunt considerate mai atrăgătoare decât femeile cu sânii şi posteriorul generoase, precum Amber Rose (31 de ani).

Foto: Colaj PentruEa

Foto: Colaj PentruEa

La acest studiu au participat circa 80% – bărbaţi, iar restul femei. Misiunea lor de bază a fost evaluarea a 1000 de tipuri diferite de corpuri feminine şi să spună pe care le consideră atrăgătoare. Așadar, pe lângă faptul că majoritatea preferă femeile înalte, aceștia au declarat că nu sunt impresionaţi de sânii mari sau de un posterior proeminent, surinzător, dar de aceeași părere au fost și femeile.

Keira Knightley și Sofia Vergara

De asemenea, 70 % dintre cei interogați au fost de părerea că o femeie brunetă este mult mai atrăgătoare, decât cea blondă. Iar 10 % au menționat că dacă blondele ar fi „naturale”, acest mic „detaliu” ar prezenta un avantaj în favorea lor și doar din acest motiv ar prezenta interes pentru ele.

Foto: Colaj PentruEa

Foto: Colaj PentruEa

Au fost și dintre cei care au preferat roșcatele, dar nu doar culoarea podoabei capilare a contat pentru ei, ci și culoarea ochilor. Astfel, o roșcată cu ochii verzi ar avea de câștigat din „teritoriul” unei roșcate cu ochi căprui.

Foto: Colaj PentruEa

Foto: Colaj PentruEa

Culoarea ochilor tot a fost abordată în cadrul sondajului, așadar cei mai multi bărbați au optat pentru ochii albaștri – 40,2%. Pe a doua pozitie în top s-au clasat ochii căprui, cu 29% din voturi, iar pe al treilea loc – ochii verzi, cu 17 %.

Distribuie articolul: