Ieri a împlinit vârsta de 45 de ani, iar astăzi deja publică pe internet fotografia noii sale mașini - o frumusețe nouă de Mercedes Benz, de culoare neagră, care se potrivește perfect cu caracterul său exploziv. Cum arată noua mașină a Loredanei Groza, vedeți mai jos.

Loredana Groza a dat de înțeles, prin mesajul publicat pe internet, că beneficiază de serviciile rețelei de distribuție și servicii auto Țiriac Auto. „Mulțumesc, pentru florile minunate trimise și pentru noua mea mașină. Le mulțumesc că sunt alături de mine și că de fiecare dată au reușit să mă surprindă plăcut”, spune vedeta.

Loredana Groza s-a pricopsit cu un Mercedes-Benz M Class, pentru care ar fi trebuit să scoată din buzunar peste 50 000 de euro.

foto: facebook

 

Noul model Clasa M off-road se caracterizează prin luxul și bogăția liniilor. Modelul se distinge prin designul ergonomic şi funcţional, precum şi datorită materialelor de înaltă calitate utilizate. Designul interiorului respectă principiile ergonomiei optime şi caracterul extrem de practic, atât pentru şofer, cât şi pentru ceilalţi pasageri.

foto: autoevolution.com

foto: autoevolution.com

În trecut, Loredana Groza a fost văzută la volanul unui Mercedes ML 350.

„Pentru mine contează, în egală măsură, și design-ul și caracterul practic. Când toată lumea e cu ochii pe mine, mașina trebuie să arate foarte bine, să fie curată și îngrijită. Iar pentru mine e important să fie confortabilă, practică și să mă ducă în siguranță la concerte”, spunea Loredana Groza, într-un interviu pentru gentlemanscar.ro.

Din câte observați, Loredana chiar a încheiat un contract de promovare a acestui brand de automobile, pentru care ar fi trebuit să obțină și o reducere frumoasă.

CLIIMA20131110_0052_1

Distribuie articolul: