Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, România, a postat pe internet o fotografie cu mâna sa, după 12 ore de intervenții chirurgicale la o temperatură care ajunge în sala de operații la 30 de grade, scrie digi24.ro.

„Mâna dreapta, după 12 ore de operații la 30 de grade”, a scris doctorul Horia Feier, în descrierea fotografiei care a iscat numeroase comentarii din partea utilizatorilor rețelei de socializare.

Medicul timișorean a explicat în comentariul postat la fotografie: „Problema e clima inexistentă: în sală sunt 30 de grade pe monitor, sub scialitică sunt 33, Iar sub halat Dumnezeu știe cât”.

Potrivit medicului, în spitalul respectiv instalația de climă este veche de peste 20 de ani și nu mai este funcțională. Firma care a instalat-o a apreciat repararea instalației la circa 26.000 de euro. Așa că lucrările de renovare întârzie.

„Aceasta este mana care, cu ajutorul lui Dumnezeu, acum 5 ani mi-a salvat soțul (atunci 39 ani) din ghearele morții și a făcut ca fiica noastră atunci de 7 anișori să nu rămână fără tată. E strigător la cer, ce se întâmplă acolo…. în ce condiții încă se salvează vieți”, este unul din zecile de comentarii.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: