Deja de câteva zile, în cartierul Manhattan, din New York City, a sosit o nouă locatară. Jennifer Lopez a devenit proprietara unui penthouse de-a dreptul imens și stilat. Ce dimensiuni are noua locuință a vedetei, dar și ce ambianță î va ferici pe pe Lopez și gemenii săi în fiecare dimineață, vedeți mai jos.

Vestea cu privire la apartamentul nou-nouț al cântăreței a devenit publică deja de câteva zile. 22,25 milioane de dolari – exact atâta a cheltuit Lopez pentru penthouse-ul care măsoară tocmai 590 de metri pătrați! Apartamentul, de altfel, se află foarte aproape de locuința în care e stabilită cu traiul Chelsea Clinton.

În noul său apartament, va fi loc suficient atât pentru ea, cât și pentru gemenii săi: Max și Emma. În penthouse se află patru dormitoare, șase camere de baie și patru terase deschise, cu o suprafață totală de 278 metri pătrați.

Una dintre terase oferă, de altfel, posibilitatea practicării golfului.

De remarcat că fiecare dintre băi este acoperită cu marmură italiană veritabilă, fiecare centimetri de pardoseală, din cază, este din lemn de stejar, iar fiecare dintre ferestre deschide o priveliște extraordinară spre „The Manhattan Square”, după cum informează revista ELLE.

Apartamentul super dotat posedă și un sistem specific, care îi permite lui Jennifer să controleze orice mișcare din apartament: de la includerea televizorului și până la trasul draperiilor.

Clădirea în care se află penthouse-ul dispune de o sală de gimnastică privată și de blocare automată a ușilor. Nu în zadar experta în imobiliare, Melanie Lazenby, anumit acest penthouse drept o „fortăreață de lux”, care îți poate tăia suflarea. 

Interpreta și-a permis din plin o astfel de achiziție. Rapoartele arată că Jennifer Lopez este gata să ofere un spectacol contra sumei de 350.000 dolari.

Foto: ELLE

Distribuie articolul: