Recent interpretul și juratul de la Vocea României, Horia Brenciu, a realizat o sesiune foto pentru coperta unei reviste de peste Prut. Artistul nu a pozat singur, ci cu dulceața sa de fetiță de 10 luni, pe nume Mina. Echipa de producție e declarat că micuța are ochi albaştri fermecători şi o voce mult mai puternică decât a tatălui său! Mama fetiței, Alice, declară că are un copil foarte cuminte, iar Horia, cu vocalizele sale, o face și mai calmă. În schimb, Mina are o voce care este poate singura persoană care îl poate reduce la tăcere pe Brenciu. Interpretul a declarat că de când i s-a născut cea de-a treia fetiță, ora sa de trezire poate fi oricând, iar de cicăleli nici nu poate fi vorba.

“Autoritatea unui tată trebuie să fie… surdă. În faţa Minei, a Mariei sau a Andreei, fetele mele cele mari, trebuie mai degrabă să-mi muşc limba, să-mi înghit cuvintele şi să înţeleg totul, absolut totul! Trebuie să le fiu, dincolo de postura de tată, un adevărat prieten. Un prieten care să nu le facă observaţii la 2 minute, ci să le ajute necondiţionat atunci când au nevoie”, a declarat Horia pentru ProTVMagazin

 

Brenciu se declară norocos că soția îl ajută în toate și îi este un adevărat aliat, ba mai mult, în creșterea fetelor sale el uită de sine și așteaptă mereu lucruri neprevăzute. Spre exemplu, de când s-a născut Mina, Horia a descoperit un adevărat concurent chiar la el în casă: “Mina “înghite” tot ce-i cânt! După atâtea secole de muzică, îmi permit să fac tot felul de combinaţii care s-o stimuleze pe viitor. Populară, clasică, jazz, pop, rock, funk … orice e potrivit ca să linişteşti sau să culci un copil! Marea mea surpriză, însă, a fost Alice. Până să se nască Mina, n-a scos un sunet. Ei bine, acum îi cântă toate refrenele copilăriei. Şi să ştiţi că n-are deloc voce rea…”, a spus interpretul pentru aceeași publicație.

 

 

Horia Brenciu a mai povestit că fetele lui îl inspiră și că. În acest sens, pregătește un întreg album și un nou turneu de promovare în primăvara anului 2014. va continua colaborările cu elevii săi din ultimii doi ani de la “Vocea României”, pe care îi numește “cadouri de Crăciun în avans”.

Foto: ProTVMagazin 

Distribuie articolul: