Perfecțiunea este relativă și frumusețea este percepută de fiecare în felul său. Doar ochii privitorului pot atribui perfecțiunea unei persoane. Sunt însă câteva principii pe care majoritatea bărbaților le considera esențiale pentru o femeie. Iată care sunt acestea. 

Oamenii de știință precum și participanții unui sondaj, par să fi ajuns la un consens în ce privește femeia perfectă. Iată cum arată aceasta potrivit mai multor studii de specialitate.

Are ochii deschiși la culoare

A fost realizat un sondaj în mediul online privind culoarea ochilor care îi atrag pe bărbați la o femeie. Peste 900 de reprezentanți ai sexului opus au răspuns chestionarului. În proporție de 40% dintre respondenți au declarat că privirea este foarte importantă și cei mai mulți sunt atrași de femeile cu ochi deschiși la culoare, precum cele cu ochi albaștri sau verzi.

Este tandră

Barbații sunt seduși fără scapare de o femeie blândă și tandră. În jur de 46% dintre bărbații care au răspuns la chestionar susțin ca acest lucru îi atrage mai mult decât inteligența, care nu contează decât în proporție de 18%.

Are forme

Un sondaj de opinie la care au răspuns peste 2000 de bărbați arată ca în proporție de 45% dintre ei apreciază mai degrabă o femeie cu forme apetisante, în timp ce doar 34% le preferă pe cele slabe.

E feminina

Bărbaților le plac femeile care fac sport și au un spirit aventurier, însă nu le plac cele care adoptă ținute sport sau cele care nu își arată latura feminină. Femeile care poartă fuste și tocuri înalte sunt slăbiciunea a 50% dintre respondenți.

Este franțuzoaică

Potrivit unui alt studiu, bărbați au o adevărată slăbiciune pentru femeile de origine franceză și consideră că anume franțuzoaicele sunt cele mai potrivite femei când vine vorba de fanteziile sexuale.

Să nu fie blondă

Era blondelor pare să fi apus. Un studiu scandinav arată că 53% dintre bărbați preferă femeile cu părul închis la culoare pentru o relație stabilă.

Sa aibă părul lung

De asemenea, bărbații sunt atrași ca un magnet de femeile care au părul lung. 55% dintre bărbați văd părul lung ca o armă a seducției și doar 9% dintre bărbați prefera femeile cu parul scurt.

Să aibă inițiativă

60% dintre bărbați sustin că îi excită să fie abordați de o femeie și le place să se lase dominați. Le place însă ca femeile sa nu fie vulgare și să știe cum să le atragă atenția într-o manieră elegantă.

Așadar, dacă nu ai ochii albaștri, îți pui lentile de contact, dacă nu cunoști limba franceză, mergi să faci niște ore, iar dacă ai părul scurt și blond, deja e timpul să-l crești și să-i dai o nouă culoare. Astfel, vei fi și tu printre cele care sunt denumite perfecte, dar nu uita toate în lumea asta sunt fluctuante. În rest, depinde de tine.

Sursa: ileen.ro

Sursa foto: tresjollie.wordpress.commytex.ropinterest.com

Distribuie articolul: