Faptul că bărbații preferă blondele, e doar un mit.

O rețea socială a inițiat un sondaj, prin care a întrebat mai mult de 2 mii de bărbați ce reprezintă pentru ei frumusețea feminină și care este idealul ei. Hollywood-ul prezintă femeia ideală, drept o blondă cu proporții de fotomodel, s-a dovedit că în viața reală, bărbații preferă cu totul alt fel de femei.

Bărbații preferă brunetele

Referitor la culoarea părului, un procent impunător din bărbați, au spus că preferă femeile ce au culoarea părului de nuanțe închise. Astfel, 33,1% din bărbați au spus că le plac femeile cu părul castaniu, iar 28,6% au optat pentru brunete. Blondele plac doar la 29,5% din bărbați, adică la mai puțin de o treime din intervievați. Roșcatele plac la 8,8% din bărbați.


Ei adoră femeile cu forme

Cât ține de siluetă, rezultatele au fost la fel de surprinzătoare. Proporțiile de fotomodel, adică 90 – 60 – 90 sau femeile care poartă haine până în mărimea 36, atrag doar 10% din bărbați. O mare parte din intervievați, preferă doamne și domnișoare cu mărimile între 38 și 46, ceea ce nu se incadrează nicidecum în stereotipurile privitor standardele siluetei feminine. Deci, peste 80 din bărbați au declarat că femeia ideală, este cea cu forme. Femeile cu mărimea la haine de la 48 în sus, plac la 4,2% din bărbați.

Femeile cu ochi albaștri- alegerea bărbaților

Și în sfârșit dacă e să vorbim despre culoarea ochilor, probabil că aici Hollywood-ul are dreptate. Femeile cu ochii albaștri sunt plăcute de 40,2% din reprezentanții sexului puternic. Ochii căprui au adunat 29,2% din voturi, cei verzi 17,5% și doar 13,1% din participanții la sondaj au optat pentru femeile cu ochii suri.

Concluzie

Acest sondaj confirmă încă o dată că sandarde nu există și că fiecare femeie e deosebită cu toate atuurile și neajunsurile sale. Ar trebui să ținem cont și de faptul că de cele mai multe ori ne îndrăgostim de oamenii care sunt departe de cum ne-am fi imaginat partenerul ideal, ceea ce ține de fizic, desigur. De ce? Pentru că frumusețea se ascunde în interiorul nostru, ea nu “plutește” la suprafață.

 

Distribuie articolul: