În timp ce unele femei abia dacă simt orgasmul adevărat o dată în viaţă, o tânără din America atinge punctul culminant al excitaţiei sexuale de… 50 de ori pe zi. Înainte de a spune că nu o puteți compătimi, urmăriți filmulețul cu chinul pe care îl îndură zilnic.

Amanda Gryce (24 de ani) este într-o continuă stare de excitare, iar ceea ce pentru unii sună bine, pentru ea a devenit un coşmar. Tânăra are mai mult de 50 de orgasme pe zi, din cauza unei afecțiuni medicale foarte rară, iar boala a început să se manifeste încă de când era o copilă de opt ani.

Amanda spune că viaţa ei a fost distrusă de orgasmele multiple pe care le are în mod constant şi care sunt provocate de evenimente cât se poate de banale, cum ar fi o plimbare cu maşina, muzica dată tare sau chiar sunetul de apel al unui telefon mobil, potrivit The Mirror.

Mai rau este că i se întâmpla oriunde. „Nu mai este vorba de plăcere. A devenit o tortură. Boala asta îţi controlează viaţa complet şi e ca și cum ai trăi permanent într-un coşmar”, spune Amanda. În prezent, aceasta urmează un tratament şi este nevoită să evite contactele sexuale cu iubitul ei.

Sursa: Spynews.ro

Distribuie articolul: