Un grup de fani ai Eurovision-ului au realizat câte o Mini Icon pentru fiecare dintre participanții la ESC 2014. Acesta conține imaginea solistului sau a trupei participante inițialele țării și anul 2014. Cristina Scarlat are o miniatură care seamănă foarte mult cu imaginea vedetei, copiindu-i în primul rând coafura și rochia. 

Cristina ScarlatContactată de revita noastră, Cristina ne-a declarat că a rămas plăcut surprinsă la vederea acestei imagini, iar colegii din echipa sa de PR au și distribuit imaginea pe rețelele de socializare. “Sunt foarte surprinsă și le mulțumesc tuturor care mă ajută să mă promovez”.

Artista este prezentată în rochia celebră deja, cu care a fost la preselecția națională, jumătate din stofă, iar jumătate imitând fierul și simbolizând duritatea.

De asemenea imagini au beneficiat și ceilalți câștigători ai selecțiilor naționale și care sunt deja în competiția de la Copenhaga, Danemarca. Iată Mini Icons ale lor:

 

Mini icons ESC 2014

Mini Icons ESC 2014

Minipop Icons este o echipă care a creat o colecție de icoane minipop ale participanților la Eurovision 2014. Acesta este un proiect neoficial și nu are nimic în comun cu licențele de piață ESC 2014. 

Distribuie articolul: