Corina Țepeș și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Foarte prinsă în concerte, repetiții, dar și din dorința de a nu mai serba fastuos propria aniversare, Corina a primit felicitările prietenilor și le-a mulțumit după spectacolul de ieri seara de la Filarmonica Națională. Iată mesajul cald al artistei și poza plină de amintiri pe care a postat-o. 

„Prinsă între repetiții, concerte, emisiuni și filmări, am reușit într-un final să citesc toate urările și felicitările pe care le-am primit în această săptămână! N-am reușit doar un lucru: să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase pe care mi le-ați dorit! Să-i mulțumesc lui Dumnezeu care mă veghează și nu mă lasă la greu, mamei mele care-mi duce dorul la mii de km distanță, soțului care mă susține și mă înțelege, fetiței care mă învață cum să trăiesc fericită! Vă cuprind virtual pe toți și vă mulțumesc încă o dată! Voi îmi dați toate motivele să fac și în continuare lucruri frumoase!”, a scris Corina țepeș pe contul său de Facebook.

Artista a însoțit postarea de o poză din arhiva de familie, unde ea apare alături de mama ei, pe când interpreta avea doar câțiva ani. Voi ce zi ziceți, seamănă Corina Țepeș de azi cu cea de acum circa 30 de ani?

Corina Țepeș

Echipa Revistei PentruEA.md o felicită încă o dată pe interpretă și-i dorește multă sănătate, mult succes în carieră, noroc și împliniri personale nenumărate!

Foto: facebook.com

Distribuie articolul: