Recent, la New York a luat sfârșit un eveniment inedit –  săptămâna Bridal Fashion Week, în care modelele au defilat purtând cele mai râvnite rochii din viața femeilor – cele de mireasă! Dacă vreți să admirați cum arată ele mai reușite rochii de mireasă ale renumiților designeri, trebuie să urmăriți materialul de mai jos.

Și în 2015, la fel ca în 2014, cele mai comune elemente ale rochiilor de mireasă vor fi dantela, broderia și culoarea ivory, pentru care au optat majoritatea designerilor din defileu. Potrivit „The Independent”, cele mai reușite rochii prezentate la Bridal Fashion Week au fost:

1. Theia, cu o rochie de culoare albă, confecționată din șifon plutitor și dantelă suprapusă în partea superioară a rochiei:

2. Pamela Rolland, cu o rochie de mireasă cu decolteu adânc și o tăietură foarte senzuală:

3. Reem Acra – soluția ideală pentru miresele care își vor dori să combine vechiul și noul. Topul din dantelă, asociat cu centura și fusta, vaporoasă combină modernul și tradiționalul:

4. Temperley, cu modelul potrivit pentru o nuntă „de epocă”:

5.  Naeem Khan, cu o rochie de mireasă care accentuează eleganța și feminitatea, grație printului floral.

6. Monique Lhuillier și de data aceasta a uimit cu o rochie de vis, inspirată din anii ’20.

7. Aceasta este una din rochiile Claire Pettibone, confecționată din dantelă brodată:

8. Angel Sanchez primează cu un model de rochie asimetrică, tradițională și elegantă:

9. Cea mai aleasă rochie prezentată de Marchesa este inspirată de asemenea din secolul trecut și se remarcă prin broderie florală:

10.  Houghton a prezentat o rochie de mireasă 100% pentru mireasa secolului 21. Nu în zadar combină T-shirt-ul și pantalonii:

Foto: independent.co.uk

Distribuie articolul: