Moment emoționant la Stockholm. Membrii trupei ABBA s-au reunit cu ocazia deschiderii restaurantului mediteranean deținut de Björn Ulvaeus. Deși s-au schimbat mult, fetele zâmbesc la fel de cuceritor și după 34 de ani de când trupa lor s-a destramat!

Membrii trupei ABBA s-au reunit, la 34 de ani de când formația cu care au scris istorie s-a destrămat. Artiștii nu au susținut niciun concert, ci au luat parte la evenimentul de deschidere restaurantului cu specific grecesc pe care îl deține Björn Ulvaeus, unul din membrii trupei. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să îi vadă din nou împreună pe cei patru care au dominat topurile internaționale în perioadă 1972-1982.

abba 1
Artiștii din trupa ABBA, Agnetha Fältskog (65 de ani), Björn Ulvaeus (70 de ani), Benny Andersson (69 de ani) și Anni-Frid Lyngstad (70 de ani) au refuzat până acum să se reunească, să lanseze un nou album sau să susțină un turneu internațional, chiar dacă li s-a oferit pentru acest lucru 1 miliard de dolari.

abba2
Cei patru preferă că realizările din tinerețe să vorbească în locul oricărui proiect derulat la vârstă actuală. Ce-i drept, chiar și stând acasă, fără să facă nimic, cei patru câștigă milioane de euro anual din drepturile de difuzare a pieselor lor, din vânzările de albume și din drepturile de autor din musicalul „Mamma Mia” ce se joacă peste tot în lume.

Foto: playbuzz.com, rfi.ro

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: