Nu uita de decorațiuni, în grabă de a alege cele mai frumoase cadouri de Crăciun! Iar dacă îți dorești ceva cu adevărat extravagant, finlandezii au pregătit pentru tine cea mai valoroasă coroniță din lume, decorata cu 32 de diamante și 16 rubine, având în total peste 139 de cărate. 

În plus, plantele folosite sunt printre cele mai luxuriante din lume: spânz (pentru formă să elegantă), fructe de iederă, lauri, merișoare, coacăze, toate asigurate de designerul floral finlandez Pasi Jokinen-Carter, proprietarul Flor Unikon.

 coronita

Una din florile de spânz găzduiește chiar 22 de diamante, având în total 2,64 de cărate. Toate pietrele prețioase au fost furnizate de compania producătoare de bijuterii 77 Diamonds, potrivit unui comunicat remis Business24. Piatra vedetă de pe coroniță este rubinul Vivid Red de 17,49 de, urmată de diamantul galben Fancy Yellow de 3.03 cărate.

 Coronita

Tobias Kormind, proprietarul bijuteriei 77 Diamonds a declarat că este încântat să participe la “selectarea pietrelor prețioase care ar putea contribui la cel mai strălucitor Crăciun pe care cineva și l-ar putea dori vreodată. Nu mai punem la socoteală că diamantele sunt o investiție sigură de viitor”.

 Coronita

Producătorul de bijuterii te asigură că fiecare diamant și rubin se poate demonta și aplica la coroniță de anul viitor. Dar dacă Crăciunul viitor ți se pare prea departe, compania îți oferă posibilitatea de a-ți crea propria bijuterie cu aceste pietre. Află și prețul acestei coronițe – aproximativ 3.424.575 de euro.

 Coronita

“Această coroniță este unică, deocamdată, însă dacă cineva își dorește una asemănătoare o poate comanda. Vom onora comanda împreună cu compania producătoare de diamante și florarul din Finlanda”, au declarat oficialii VeryFirstTo.

Sursa/Foto