Parcă mai ieri o vedeam jucând în ”Blue Lagoon”, alături de Christopher Atkins, cucerind inimile tuturor. Nu vă lăsați înșelați, însă! De atunci au trecut 38 de ani, timp în care eroina noastră s-a transformat într-o femeie puternică și frumoasă, o mamă și o soție dedicată și, evident, un star hollywoodian de renume.

Nu putem, însă, să nu precizăm cât de mult a schimbat-o timpul pe frumoasa Brooke Shields, ajunsă astăzi la 52 de ani. E drept, atunci avea doar 14 ani, așa că era imposibil și ciudat să nu se întâmple așa. Am revăzut-o ieri, pe când se îndrepta spre platoul emisiunii Good Morning America, în New York, unde afișa zâmbetul inconfundabil.

Îmbrăcată într-un outfit lejer, Brooke Shields le-a transmis tuturor că viața e bună cu ea la cei 52 de ani și că e fericită și implinită, atât de pe plan professional, cât și pe cel personal. Actrița e căsătorită din 2001 cu Chris Henchy și e mamă pentru două fete, de 11, respectiv 14 ani.

Cele mai recente proiecte cinematografice ale ei sunt ”The Middle” (2010-2018), ”Law & Order: Special Victims Unit” (2017-2018) și Jane the Virgin (2018).

 

 

Distribuie articolul: