Cine ar spune că irepetabilul Arnold Schwarzenegger, care a împlinit recent vârsta de 67 de ani, celebrează deja 30 de ani de la filmarea celebrei producții „Terminator”? Cu această ocazie, actorul a realizat un mesaj video, pe care l-a încărcat pe contul său oficial de Facebook. Fostul culturist american le-a mulțumit tututot fanilor care încă îi mai privesc filmele și care au admirat celebrul „Terminator”.

Sărbătorim a 30-a aniversare de la lansarea primei ediții a filmului Terminator. Motivul pentru care a avut un asemenea succes sunteți chiar voi, fanii. Vreau să vă mulțumesc pentru fidelitate. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat”, a declarat Arnold, în cadrul felicitării video publicate oe internet. 

Acțiunea filmului „Terminator” se desfășoară în anul 1984 și introduce conceptul de „Terminator”(Arnold Schwarzenegger) – un asasin cyborg, trimis înapoi în timp din anul 2029 de către o rasă de mașini controlate de inteligența artificială Skynet care doresc să extermine rasa umană.

Misiunea Terminatorului este să o ucidă pe Sarah Connor (Linda Hamilton) al cărui fiu va conduce mișcarea de rezistență împotriva mașinilor. Un om, pe nume Kyle Reese (Michael Biehn), este trimis înapoi în trecut pentru a o proteja.

„Terminator”-ul a fost un film cu buget redus, de aproximativ 6.5 milioane $, însă a încasat un venit de peste 38.371.200 $. Filmul a fost apreciat de critici și s-a clasat în Top 10 al filmelor din 1984 al revistei Time Magazine. Filmul a fost clasificat pe locul 82 în topul 100 Scariest Movie Moments realizat de „Bravo”.

Distribuie articolul: