Un succes răsunător ca cel al Deliei Matache nu putea să nu fie răsplătit și cu o avere pe potrivă. Afară de faptul că investește în călătorii, în frumusețe și în mijloace de transport, artista nu uită nici de locuințe!

Noul apartament de tip penthouse, pe care interpreta și l-a cumpărat la nordul Bucureștiului, în cartierul Aviației, a costat-o o întreagă avere: 1,4 milioane de euro. Locuința se întinde pe o suprafață de cca 400 de metri pătrați și două etaje.

💛

Видео опубликовано Delia (@instadelia)

La etajul de sus, Delia și-a amenajat o imensă garderobă, în care și-a inclus toată „artileria grea”, pornind de la haine și terminând cu numeroasele perechi de încălțăminte și accesorii pregătite în seturi aparte pentru fiecare turneu.

#homeprojects #thxStefan #arhitecture #backstagehome #homedesign

Видео опубликовано Delia (@instadelia)

Înregistrările video care apar pe contul de Instagram al artistei, scot în vileag o bibliotecă mare, un salon imens și bine iluminat, un spațiu destinat evoluțiilor live, o colecție de bibelouri, o baie în stil retro și o iluminare asemănătoare cu cea din concerte.

Artista dă de înțeles că a solicitat un design interior personalizat de către echioa arhitectului român Ștefan Bianco, fondatorul Graphic Architecture Studio.

Să-și aibă un proiect de planificare a familiei? Foarte posibil!

Foto: captură video, click.ro

Distribuie articolul: