Pregătirea fizică oferă rezultate impresionante oricui, numai dacă este însoțită de continuitate. Anume aceasta ne împiedică să obținem de fiecare dată rezultate durabile, în ceea ce privește forma corporală. Înregistrarea video pe care o veți vedea mai jos, presupune o sesiune de antrenamente din ritualul zilnic al gimnastelor.

Fetele pe care le veți vedea mai jos, fac parte dintr-un celebru club canadian de gimnastică, iar antrenamentul înregistrat în acest film conține coloana sonoră a unuia dintre hiturile lui Bruno Mars – „Uptown Funk”. Ce rezistență impesionantă!

Antreamentul fetelor reprezintă o sursă excelentă de inspirație pentru femeile care se antrenează în condiții de casă și își doresc un abdomen tonifiat, dar și niște coapse bine lucrate. De fapt, exercițiile realizate în acest ritm antrenează toate grupurile de mușchi și nu sunt deloc dificil de realizat.

Înregistrarea video a fost realizată de către Andrew Vetter – coach canadian în programe de gimnastică, din cadrul Gymnastics Gym Club din Calgary, Canada. Odată distribuită pe YouTube, la început de 2015, aceasta a adunat aproximativ 4 milioane de vizualizări.

Distribuie articolul: