Alegerea blugilor poate deveni un adevărat chin, mai ales atunci când nu găsim perechea potrivită. Vezi care sunt cele mai comune greșeli pe care le faci când iți cumperi blugi.

Blugii skinny sunt avantajoși pentru toate fetele, în special pentru cele cu forme, pentru că accentueaza naturalețea corpului și le fac să pară mai înalte. “Este greșit să crezi că dacă ai forme trebuie să porți blugi evazați sau drepți, când, de fapt, obții efectul advers: o să pari mai scundă și mai plinuță”, este de părere stilistul Charles Manning.

Nu eticheta blugii după preț. Ca să-și justifice prețurile, designerilor le place să afirme că produsele lor au o croială aparte și că se așează mai bine pe corp.

Strasurile sau cusăturile pot arăta minunat, dar când sunt aplicate pe buzunarele din spate lasă de dorit. Logo-urile, pietricele sau orice alt tip de ornamente dau un aspect vulgar hainelor, mai ales dacă sunt în culori contrastante, potrivit specialistului.

Nu te gândi că mărcile mici nu pot face haine de calitate.  Dă o tură prin magazinele de cartier. Vei avea de unde să alegi dintr-o gamă variată de modele, culori, croieli care chiar arată mai scumpi decât sunt în realitate.

Vezi și Ce blugi să porți în funcție de forma posteriorului

 

Sursa:studentie.ro

Foto:drjays.com

Distribuie articolul: