Cei care vor compara cum arată Olga Kartunkova în prezent și cum arăta acum un an, vor zice că au în față oameni diferiți. Pe parcursul ultimelor luni, actrița s-a schimbat considerabil, iar de la greutata de 151 kg, a ajuns la 90.

După mai mulți ani în care a fost identificată cu o femeie plus-size, Olga Kartunkova și-a luat inima-n dinți și și-a schimbat radical modul de viață. Vedeta nu a mers pe mâinile chirurgilor, pentru că schimbarea pe care o vedeți pe corpul ei astăzi e un rezultat al adoptării unei diete – Dieta Hay – un regim alimentar conceput de medicul american William Howard Hay.

kak-pohudela-olga-kartunkova

Acest regim se recomandă mai ales persoanelor cu astfel de probleme ca diabetul zahatar, presiunea arterială ridicată și inima dilatată. Dieta presupune alegerea alimentelor exclusiv naturale, respectând principiile digestiei. Dieta Hay exclude categoric consumul de carbohidrați și proteine la aceeași masă. Unele persoane care respectă această dietă au reușit să dea jos până și 20 de kg în doar 3 luni.

„În loc de 151 de kg, acum cântăresc 90! Recunosc, nu a fost deloc ușor, dar eu lupt în continuare pentru felul în care arăt. De data asta, am renunțat în totalitate la zahăr, la pâine și am început să consum alimente diversificate. Mănânc porții mici, câte 5-6 zilnic, preponderent fructe, legume, piept de pui. Am început să mă deplasez mai ușor, nu mă mai sufoc, nu mă mai dor articulațiile”, spune Kartunkova, care va lansa în curând și o carte despre transformarea sa.

Amintim că Olga Kartunkova s-a făcut remarcată prin echipa „Gorod Pyatigorsk”, pe care a condus-o în cadrul proiectului umoristic КВН. Atunci, forma fizică a tinerei se plia perfect cu rolurile sale scenice.

Каждый комик в душе трагик, а потом – хоп – и снова комик #ДневникиАртистки 😅

A photo posted by Ольга Картункова (@kartynkova222) on

Foto: Instagram, tolstuh.netnews-kmv.ru

Distribuie articolul: