Acum o săptămână, familia interpretului Adrian Ursu celebra o sărbătoare dublă: nunta și cumătria micuței Maria-Andreea. Petrecerea a fost relaxantă și n-a decurs după un program bătut în cuie: muzica bună, dansurile, fotografiile comune, focurile de artificii și surprizele pregătite pe ascuns, l-au marcat deosebit pe Adrian. Despre cum a arătat atmosfera de sărbătoare, dar și despre ce emoții a trăit Adrian la cel mai important eveniment din viața sa, aflați în continuare.

De la decor, la aranjamentul tehnic, fiecare detaliu care a creat atmosfera evenimentului, a fost pregătit minuțios, iar Anastasia Lazariuc, Ion Paladi, Vitalie Dani, Costi Burlacu și Corina Țepeș – au fost doar câteva nume celebre, care au asistat la marele eveniment din familia Ursu.

Interpretul de muzică populară, Igor Rusu, a încins atmosfera pentru nuntași, cu melodii populare, de nuntă. Adrian, însă, a tăinuit în fața tuturor, faptul că la dubla sărbătoare vor cânta și băieții de la Zdob și Zdub.

Să nu se supere femeile din sală, dar eu am cea mai frumoasă femeie din lume! Dar dacă e să fiu corect, eu am cea mai frumoasă femeie și cea mai frumoasă fetiță din lume!” a mărturisit Adrian, prietenilor și rudelor care au asistat la eveniment.

Încă de la pregătiri, Adrian spunea că pregătește un eveniment relaxant, la care toți oaspeții vor putea să se distreze cu adevărat.

Astăzi, Adrian Ursu a pășit pragul redacției UNIMEDIA, pentru a ne mărturisi mai multe detalii din culisele evenimentului care a avut loc pe data de 1 mai.

Foarte mulți au spus că Adrian Ursu a fost pentru a treia oară, mire. Cred că asta pentru titlu sună mai bine sau mai interesant. Eu nicidecum nu m-am considerat mire pentru a nu știu câta oară.

A fost o petrecere în cinstea mai multor evenimente care s-au perindat pe parcursul anului 2013: cununia, înregistrarea civilă, apoi nașterea fetiței, botezul și am hotărât să nu facem multe petreceri, le-am comasat pe toate în una – într-o petrecere mare, la care i-am invitat pe toți acei, pe care am vrut să-i avem la marele eveniment.

Toți invitații au fost tari, pentru că ne-am străduit ca programul să fie diferit, așa încât fiecare segment de public să aibă perioada sa de distracție. A fost un program lejer, fără un scenariu prestabilit, fără ca oamenii să fie impuși cumva. A fost o atmosferă relaxantă.

Au fost și multe surprize, pe care oaspeții ni le-au făcut, iar cea mai frumoasă dintre ele a fost a Anastasiei Lazariuc: ne-a făcut o surpriză venind la eveniment și interpretând cea mai dragă melodie a mea, din repertoriul ei. Atmosfera a fost superbă! Am făcut tot ce vrei: am dansat, am ieșit la focuri de artificii, am cântat împreună, am glumit… A fost o atmosferă foarte frumoasă.

Partea culminantă a fost apariția formației Zdob și Zdub, la acest eveniment – surpriză pe care n-am divulgat-o nici Irinei, nici invitaților, nici nașilor, nici părinților, nimănui n-am spus. Mi-am dat seama că formația Zdob și Zdub e potrivită și pentru evenimentele private, pentru că programul este foarte energic, iar muzica și ritmurile lor sunt potrivite pentru orice vârstă.

Despre cât a cheltuit Adrian Ursu, pentru acest eveniment, aflați AICI.

 Foto: Facebook, Arhiva personală