Curajul este scara pe care urcă celelalte virtuți - spune Clare Booth Luce și o demonstrează Mohammed bin Ahmed Jaber Al Harbi. Deși nu a împlinit nici 10 ani, băiatul îl cunoaște direct pe prințul burlac din Dubai și i-a strâns deja mâna Reginei Elizabeta a II-a.

Mohammed bin Ahmed Jaber Al Harbi are doar 8 ani și a reușit, până la această vârstă, să cucerească nu doar simpatia unui prinț din Dubai, ci și a Reginei Marii Britanii. Adevărul e că tatăl băiatului este prieten apropiat cu Prințul Hamdan bin Mohammed Al Maktoum.

La 5 iunie, acesta și-a luat fiul și într-o călătorie într-un oraș din Marea Britanie, acolo unde au fost prezenți și câțiva reprezentanți ai Familiei Regale Britanice. Pomenindu-se alături de Regina Elizabeta a II-a, băiețelul nu s-a pierdut deloc cu firea, ci s-a apropiat, ș-a ridicat pălăria și i-a strâns mâna Reginei! Înregistrarea video a acestui moment a devenit virală pe rețelele sociale.

Toți oaspeții care au asistat la această scenă, au rămas pur și simplu înduioșați de cele văzute și în special, de curajul puștiului. În sânul familiilor regale, băiatul se simte pur și simplu ca peștele în apă. La fel ca și sora sa, copilul a crescut la curtea regală din Dubai.

Prințul Hamdan bin Mohammed Al Maktoum îl consideră pe puști drept un prieten adevărat. Alături de Prinț, copilul se plimbă cu mașini de lux, călărește animale de tracțiune și zboară cu helicopterele.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: