Donatan și Cleo sunt o combinație muzicală foarte recentă în showbizul polonez, insă fiecare dintre ei, separat care o carieră și anumite realizări în spate. Piesa „My Slowianie”, cu care vor reprezenta Polonia la ESC 2014 este nu doar un aliaj de interpreți, ci și de stiluri. Clipul melodiei e cel care impresionează de-a dreptul – o combinație perfectă între modern și tradițional, între sexy și natural.

Donatan este un celebru producător de muzică din Polonia. El a creat muzica pentru mai mult de 50 de albume. Multe dintre acestea au primit discul de aur sau de platină. În 2012, Donatan a lansat albumul de autor „Equinox” (Równonoc). Acest album este o compilație de sunete tradiționale slave cu unele elemente de rap. „Equinox” a primit, încă de la pre-vânzare, statutul de disc aur și după câteva luni de vânzare, disc de diamant. Donatan primit numeroase premii muzicale de prestigiu. 

Donatan si Cleo

Despre Cleo se spune că este „Fata blondă de origine slavă cu farmec polonez și o voce neagră”, însemnând puternică, asemănătoare interpreților de culoare. Cleo este o cântăreață, compozitoare, o interpretă de cor și pictoriță. Ea este o femeie cu multe fețe, un cameleon descoperit de Donatan.

Donatan si Cleo

Clipul video al piesei „My Slowianie” a devenit popular pe YouTube, fiind vizualizat de mai mult de 40 de milioane de ori. Anul trecut, piesa a ajuns în top zece clipuri la nivel național. Piesa Poloniei va fi interpretată în cea de-a doua semifinală Eurovision Song Contest 2014.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: