Fiecare culoare are propria sa energie, iar când ne gândim la atragerea iubirii poate că roșul este prima care ne vine în minte, deoarece atrage atenția. Într-adevăr, astrologul Lauren Ash confirmă că această culoare poate fi purtată de femeile care își doresc să fie observate de sexul opus, însă aceasta nu este singura. Descoperă și altele! 

Mov

Ca să atragi dragostea „ca un magnet‟ în viața ta, poartă cu încredere mov! Această culoare reprezintă romantismul și afecțiunea profundă pentru o persoană. De asemenea, arată că îți apreciezi partenerul, îl vezi precum un „rege‟ și că ai face orice pentru ca visul lui să devină realitate. O poți încorpora în vestimentație sau îți poți colora unghii astfel.

Roz

Simbolizează compasiunea și grija față de ceilalți, blândețea și afecțiunea. Purtând roz, te vei simți mai jucăușă și cochetă. La o primă întâlnire, poți purta o geantă roz, bijuterii în această culoare sau o amuletă norocoasă, cum ar fi cuarțul trandafir.

Verde

Una dintre cele mai bune culori care te vor ajuta să atragi dragostea în viața ta este verdele. Această culoare simbolizează prosperitatea, așa că dacă ești în căutarea succesului, verdele te poate ajuta.

De asemenea, este asociată cu chakra inimii și apreciată pentru că aduce echilibrul în relații, scrie „Best Life‟. Așadar, ori de câte ori vrei să faci o impresie bună, asigură-te că ai la îndemână un obiect verde!

Portocaliu

Simbolizează siguranța, întinerirea și o poți purta când îți dorești să le arăți celorlalți că pot fi deschiși cu tine. Această culoare încurajează dialogul, astfel încât să te poți conecta mai ușor la alte persoane.

De tine depinde cum alegi să o porți, însă o idee minunată este să pulverizezi pe haine un parfum cu miros de portocale înainte de întâlnirea pe care urmează să o ai.

Distribuie articolul: