În doar câteva zile intrăm într-un nou anotimp şi va trebui să ne conformăm zilelor mai răcoroase, timp în care va trebui să trecem la alt tip de vestimentaţie. Dar acest lucru nu ne întristează, pentru că fiecare femeie iubeşte shopping-ul, mai ales atunci când vine vorba de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Pentru noul sezon de toamnă-iarnă 2013, designerii ne propun să punem accentul atât pe textură, cât şi pe formă şi croială. În ceea ce priveşte culorile predominante care ar trebui să domine în garderoba noastră acestea ar trebui să fie discrete – negru şi tonurile nude. Iar dacă este colorat, totul culminează în imprimeuri sălbatice.

Astfel, în materie de ţesături ar trebui să alegem dantela, care e din nou în vogă. Fie că e de culoare neagră, maro sau crem, fie că are un aspect complet, sau doar ca un accent al vestimentaţiei, dantela a dat întotdeaună o notă de eleganţă şi rafinament.

Dacă în garderoba voastră s-au mai păstrat fuste, pantaloni, geci, sacouri din piele, atunci scoateţi-le la iveală. Aceste piese vestimentare revin din nou în centrul atenţiei în acest sezon de toamnă-iarnă, iar culorile predominante sunt albastru şi burgund.

Pentru iubitoarele de ţesătură din catifea, culorile predominate în acest sezon sunt cele în nuanţe de smarald sau kaki. Iar pentru cei care adoră ţinutele scoţienilor, iată că designerii au creat aceste ţinute cu influenţe ale portului scoţian.

Distribuie articolul: