Te-ai gândit vreodată că tot ce stă între tine și faimă este doar o cutie cu vopsea pentru păr ? Dacă nu, aflați că multe dintre doamnele de succes au ales o schimbare radicală, decât tunsoarea și culoarea naturală. Este un truc sfătuit și de specialiștii în life style dar și psihologi.

Cea mai cunoscută femeie celebritatea căreia se datorază culorii părului, este Marilyn Monroe. Născută cu numele de Norma Jean Mortenson și brunetă, aceasta și-a schimbat numele și în 1946 a mers la salonul Frank and Joseph pentru a se transforma într-o blondă auriu. Mai târziu ea a decis să schimbe culoarea părului în blond platinum.


Gwen Stefani
Poate fi numită Marilyn al timpului nostru datorită blondului său. Culoarea naturală a lui Gwen este șaten, iar schimbarea radicală a survenit în urma unei despărțiri amoroase. Gwen spune că nu o interesa cât de mult ar fi costat procedura, dar a mers să își decolorze părul imediat după despărțire. Acest gest a fost un nou început pentru Gwen, deoarece a coincis cu lucrul la un nou album muzical. E curios faptul că interpreta nu a a avut nicio apariție în care să își lase rădăcinile întunecate la vedere.


Katy Perry
Natura i-a oferit un dar pe care multe dintre noi și l-ar dori – părul blond. Însă marele schimbări în viața interpretei au survenit după ce părul ei a devenit negru intens. Curios este faptul că după culoarea neagră, părul vedetei a cunoscut metamorfoze ce s-ar fi efectuat pe păr blond mai ușor decât pe negru.


Jennifer Lopez
O șatenă naturală, Jennifer a efectuat și ea o schimbare de look pentru a cuceri întreaga lume cu piesa „If you had my love.”


Britney Spears
Șuvițele blode treptat s-au înmulțit în părul șaten al interpretei. Însă, ca și în cazurile de mai sus, Britney a revenit de mai multe ori la culoarea părului apropiată de cea naturală.


Kristen Stewart
Frumoasa actriță are părul blond natural, însă rolul ce a facut-o celebră cu adevărat, i-a impus un șaten intens. Acum Kristen are părul de un roșcat aprins, tot datorită unui rol în film.

SURSA

Credem că o să-ți placă și „Explozie de culoare! Split Hair – noua tendință pentru păr!

 

 

 

Distribuie articolul: