Ascensiunea modelelor plus-size ia amploare, însă unele modele pierd simțul măsurii atunci când decid să se îngrașe intenționat, pentru a arăta ca niște „regine”. Tânăra pe care o veți cunoaște mai jos are doar 22 de ani și o greutate record pentru vârsta sa. Consumă zilnic câte 10 000 de calorii și este model, însă doar în fața camerelor web.

Caitlin Finley cântărea 54 de kilograme încă de la vârsta de 7 ani, iar în copilărie, era luată în derâdere de către prieteni. Culmea e că odată cu înaintarea în vârstă, fata nu slăbea, ci cântărea tot mai mult, suferind, paralel și de depresie. La vârsta de 16 ani, a găsit un site care a calmat-o instant: este vorba despre pagina web a unor modele plus-size.

Tot acolo a văzut cum arată un model de 273 de kilograme care, din spusele tinerei, „arăta ca o adevărată regină”. Și-a găsit, deci, o sursă de inspirație și și-a pus dorința să devină exact ca ea.

foto: mirror.co.uk

foto: barcroft

La vârsta de 18 ani, Caitlin și-a luat pseudonimul Calico Bombshell și a devenit o adevărată „wеbсаm girl” – tânără care poate face orice în fața unei camere de filmat, cu condiția să primească bani de la client.

„Bărbaților le place felul în care se mișcă burta mea, astfel că celulita mea nu le va fi de ajuns niciodată. Multor bărbați le place pur și simplu să vadă cum mănânc. De asemenea, mi se fac și solicitări foarte stranii. Mulți dintre clienți îmi solicită să mănânc slănină animală sau chiar carne crudă, însă eu refuz să fac asta”, spune englezoaica, câștigul săptămânal al căreia ajunge până la 130 de lire sterline.

foto: Barcroft

foto: Barcroft

„Nu-mi este rușine de ceea ce fac. Bărbații iubesc femeile mari și frumoase, iar eu sunt mândră de corpul meu”, mai comunică femeia. Cel mai mare fan al său este mama. Tot ea o fotografiază. De asemenea, englezoaica speră că într-o bună zi, se va bucura și de susținerea tatălui său.

foto: Barcroft

foto: mirror.co.uk

Acum, tânăra are doar 22 de ani și cântărește 190 de kilograme. Nu se oprește la aceast greutate, astfel că planifică să ajungă la 227 de kilograme pe la vârsta de 30 de ani.

„Mi se taie respirația atunci când urc pe sări sau atunci când fac extensii. Dacă starea de sănătate nu-mi va permite, intenționez să mai scad din această viteză. Îmi place ceea ce fac și nu planific să mă opresc. Nu-mi fac griji de ceea ce spun alții, pentru că îmi place cariera mea. Mă face fericită”, ma declară tânăra.

foto: Barcroft

foto: Barcroft

Distribuie articolul: