În 2015, barza a venit sau urmează să-și aducă darul divin în familiile mai multor persoane publice din Republica Moldova. În luna februarie, deputatul Ion Ceban a devenit tată pentru a doua oară. Tatiana Taulean, frumoasa soție a politicianului, i-a dăruit deputatului un moștenitor, prenumele căruia nu a fost dezvăluit din start. Ion Ceban ne-a comunicat câteva detalii interesante despre fiul său, care a împlinit două luni chiar ieri.

foto: Arhiva Personală

foto: Arhiva Personală

Zilele trecute, pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare, soția deputatului a făcut publică prima fotografie cu deplina componență a familiei Ceban. „Băiețelul se numește Vasile și ne seamănă ambilor părinți. Decizia despre încreștinare o vom lua în aceste zile”, a declarat politicianul, pentru Revista noastră.

foto: Arhiva Personală

foto: Arhiva Personală

La 13 februarie 2015, Ion Ceban comunica, fericit, pe contul său oficial de pe o rețea de socializare: „Cel mai frumos cadou către 14 februarie! Ceban Jr, 4100… Te iubesc, Tatiana Taulean!”, dând de înțeles că a devenit din nou tătic.

Deputatul socialist este căsătorit cu Tatiana deja de peste 4 ani, iar acum aproape 3 ani, a venit pe lume fiica lor, Ilinca.

foto: Arhiva Personală

foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: