Un nou brand din Moldova s-a extins peste hotarele țării. Este vorba despre creațiile Kheops, care acum pot fi găsite într-un magazin din centrul Bucureștiului. Datorită croielilor autentice, care sfidează tendințele standarde ale modei, designerul Victoria Cocieru a reușit să cucerească fashionistele de peste Prut. 

După ce a avut o mulțime de solicitării de la fashionistele din România, Victoria a ajuns să-și vândă creațiile într-un magazin multibrand din București:

Capturaţi ecranul complet 15.04.2015 95804

Este vorba despre un concept store, care are ca scop să propună doar ținute unice și interesante. Noua ne-au propus fondatorii și noi am acceptat imediat“, a declarat Victoria Cocieru pentru Revista noastră.

Victoria Cocieru

Foto: Facebook.com

Fondatorii    erau în căutarea designerilor și branduri speciale, iar faptul că au vrut-o pe Victoria și colecțiile ei unice în maganinul lor a demonstrat că munca pe care a depus-o moldoveanca de câțiva ani dă roade frumoase.

Demult vroiam să trecem și la piața română și asta e un pas important spre acest drum. Avem de la București așteptări mari, deoarece primim foarte multe mesaje în care suntem îndemnați să vindem și acolo” a mai spus designerul.

11102736_10203646865043966_4478757849973114813_n

Victoria a început să creeze brandul Kheops din 2013, imediat cum a finalizat facultatea, iar în doar doi ani, rochiile originale au ajuns să fie purtate de femei de afaceri, prezentatoare, dar și simple femei, care apreciază frumosul.

Citește și: Creațiile unui designer din Moldova au cucerit femeile din Brazilia (Foto)

Distribuie articolul: