„Cu mare bucurie anunțăm organizarea celei de-a II-a ediții „Cu vedetele la târg”.”, au scris organizatorii celui mai mare târg cu participarea artistelor și personalităților cunoscute din țara noastră. Din experiența primei ediții, unele dintre ele au plecat acasă fără nicio haină din cele scoase la mezat. Pe 17 aprilie ne promit o adevărată goană după cele mai deosebite ținute de sezon din garderoba artistelor și femeilor publice de la noi.

Veți avea posibilitate să achiziționați haine și accesorii din garderoba vedetelor preferate, obiecte de decor cu tematica pascală, delicii dulci și sărățele și veți interacționa cu multă lume bună și frumoasă!”, ne promit organizatoarele evenimentului, cele care vor avea grijă și de data aceasta să fie o ediție plină de surprize și cu multe amintiri pentru toate doamnele și domnișoarele care vor veni la eveniment.

Vedeți o galerie foto cu prima ediție „Cu Vedetele la Târg”.

vedete targ 1

Noutățile evenimentului:
– Participarea vedetelor de gen feminin, dar și masculin. Prin garderoba vedetelor veți putea găsi și articole vestimentare pentru bărbați;

– Academia „Model &Talent Management” din Iași va organiza un casting de modele;

– În cadrul targului vor fi expuse spre vânzare obiecte de artizanat, decor pascal și delicii culinare;

– Pentru a îndulci viața Elenei Mocrii, fotografa diagnosticată cu leucemie acută, organizatorii târgului, în colaborare cu EA.md vor scoate la vânzare dulciuri și prăjituri cu mesajul #FightForEllene. Totodată vor fi scoase la licitație obiecte dăruite de meșterii handmade care vor participa la târg. Banii colectați vor merge către Elena. Prima ediție a evenimentului a fost imortalizată în poze de către Ellene Mocrii.

Vedete care vor participa la târg: Adriana Ochișanu, Cornelia Ștefăneț, Cristina Tabun, Natalia Colesnic, Cristina Scarlat, Gloria Gorceag, Veronica Vizant, Irina Bodolica, Cristina Croitoru, Irina Bivol, Victoria Lungu, Katy Rain, Dorina Cojocaru, surorile Lucovetchi, Cristina Evtodii și multe alte doamne stilate.

Rețineți: CU VEDETELE LA TÂRG, II
Duminică, 17 aprilie 2016
Hotelul Jolly Alon (lângă Parcul Central)
Orele 10:00- 16:00

Fiți cu ochii pe noi!