Ca să te adore, trebuie să îl cunoşti destul de bine şi să ştii ce îi place cel mai mult. Află ce trebuie să îi spui în pat ca să îl dai gata şi să fie numai al tău. Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul din această zodie se excită dacă pronunţi unele cuvinte care te trimit cu gândul la sex, dar spuse pe un ton uşor obraznic. Foloseşte cuvinte precum uda, tare, hai acum, iar el va fi deja pe jumătate satisfăcut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul nu este greu de stârnit, aşa că dacă îi adresezi o întrebare incitantă, poţi considera deja că este numai al tău. Întreabă-l în şoaptă, atunci când sunt şi alţi oameni în jur, dacă ar vrea să îţi mângâie sânii, şi după aceea aşteaptă-te la o partidă de sex ca în filme.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul din această zodie se excită la maxim dacă îi spui că vrei să faceţi sex în grup, dar trebuie să ai grijă ca această propunere să se rezume doar la nivel verbal. Nu exagera cu această frază, pentru că la un moment dat chiar îşi va dori să încerce.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul adoră să îi vorbeşti dirty, dar nu se mulţumeşte doar cu atât. Acesta se excită la maxim dacă reuşeşti să îmbini faptele cu vorbele. Şopteşte-i că vrei să îl domini şi să îl săruţi peste tot, în timp ce te mişti lasciv în desuuri sexi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din zodia Vărsător se excită imediat dacă îi spui că vrei să-i legi mâinile, în timp ce îi săruţi zonele erogene. Impactul acestor afirmaţii va fi mult mai mare dacă în jurul vostru se află persoane care ar putea să audă aceste lucruri.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Peştii se excită la maxim dacă în timpul partidei de sex îi spui ce îţi doreşti să îţi facă. Nu este nevoie să vorbeşti murdar, ci doar să îi spui ce ai vrea să facă pas cu pas.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din Berbec vrea să domine în general, aşa că nu e nevoie să iei tu iniţiativa prea des, pentru că întotdeauna ţi-o ia înainte. Când nu are niciun chef de sex, iar tu arzi de nerăbdare, este suficient să-i spui: Treci în pat!, şi el va executa fără comentarii.


Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul Taur adoră surprizele, aşa că oriunde s-ar afla, în momentul în care îi vei da un mesaj îndrăzneţ, nu va reuşi să se stăpânească. Este suficient să îi explici ce intenţionezi să faceţi imediat ce vă veţi vedea, fără să fie nevoie de cuvinte perverse.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni se excită la maxim dacă îi vei spune că vrei să faceţi sex acum şi aici. Ideea de a vă dezlănţui în locuri publice şi pe grabă îl pune imediat pe jar. Cu nimic altceva nu ai reuşi să îl ţii doar pentru tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac adoră să îi vorbeşti murdar, iar apoi să-l abandonezi. Acest lucru îl face să ardă de nerăbdare, aşa că nu ezita să încerci. Spune-i că vrei să fii sclava lui şi că poate să îţi fac tot ce îi trece prin cap, ca apoi să pleci şi să îl laşi să aştepte.

Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatului din această zodie îi place să trăiască adevărate poveşti de amor, aşa că dacă începi să îi spui scenariul pregătit doar pentru voi, nu ai cum să dai greş. Şopteşte-i la ureche că vrei să îl atingi acolo unde îi place mai mult, iar el va fi demult în pat aşteptându-te

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din acest semn zodiacal este mai romantic şi nu prea îl excită vorbele îndrăzneţe, ba chiar îl pot inhiba. Aşa că alege să îi şopteşti că vrei să luaţi o cină la lumina lumânării, după care să faceţi amor într-o cadă plină cu spumă.

Sursa: www.eva.ro

Foto: feminis.ro 

Distribuie articolul: