Cântăreața română Andreea Bănică este o mare iubitoare de animale. A avut în posesie deja câțiva câini, însă pe ultimul n-o să-l uite niciodată. E mic, alb, pufos și drăgălaș. Din materialele video distribuite pe internet de către vedetă, cățelul pare să fie nu doar îndrăgostit, ci și devotat stăpânei sale.

Cookie este o minune de animăluț alb și pufos, care și-a făcut apariția recent în familia Andreei Bănică (la sfârșitul lunii mai). Este vorba despre un cățel de rasa Bichon Maltez – una dintre cele mai vechi și micuțe rase de câini. Este un câine de apartament, care nu are standarde înalte. Trebuie îngrijit și plimbat cel puțin de 3 ori pe zi, ca să nu se îmbolnăvească.

Pufoșenia mică a fost un dar pe care Andreea l-a primit de la o persoană, identitatea căreia a rămas ascunsă.

„Atunci când îți iei un astfel de cățel, trebuie să-i vezi părinții și să-l alegi pe cel mai mic! Altfel, surpriză: în loc de un bichon, poți avea un lup”, spune Bănică, în comentariul unei fotografii cu minusculul Cookie.

Câinele o însoțește peste tot. Unde credeți că este ascuns, în această fotografie?

Pentru că are grijă de animal, Andreea Bănică a distribuit pe Facebook și un filmuleț video, realizat în timpul unui „antrenament” în aer liber cu patrupedul.

Antrenament

Posted by Andreea Banica on 12 Iunie 2015

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: