Sosită la Chișinău mai bine de o săptămână în urmă, interpeta Natalia Barbu-Sota a fost așteptată pentru mai multe colaborări, proiecte de promovare și chiar participări la concerte. Cu ce impresii plăcute a plecat Natalia din Republica Moldova, vedeți în continuare.

Pe lângă interviurile și ieșirile în oraș, la care a fost solicitată, Natalia Barbu-Sota evoluat și la concertul lui Alex Calancea ”Amintire de iubire”, organizat vinerea trecută, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.

La concertul lui Alex Calancea, Natalia a evoluat alături de Cătălin Josan, Tania Cergă, Gicu Combir, Alexandru Manciu, Nelly Ciobanu, Corina Țepeș, Cristi Pintilie, trupa Acord, Guz și Mariana Bulicanu. Interpreta a fost întâmpinată cu bucurie de audiență, întrucât își face apariția mai rar la concertele organizate în capitală. 

După concert, micile fane o așteptau pe Natalia, pentru autografe, pentru a-i dărui flori și pentru a poza alături de aceasta.

Cele mai plăcute impresii, însă, Natalia le-a resimțit după ce  și-a revăzut mama. Pe contul său de pe o rețea de socializare, Natalia a postat o poză în care apare alături de interpeta Ana Barbu. Internauții din România au rămas plăcut surprinși de asemănarea dintre cele două.

Și reîntâlnirea cu colegii de breaslă a bucurat-o mult pe Natalia. Aceasta a rămas plăcut surprinsă de revederea cu Nicolae Caragea, Ștefan Petrache și Nelly Ciobanu.

”Ce bine a fost acasă: mi-am întâlnit colegii dragi, printre ei fiind și Nelly Ciobanu – o voce mare și un suflet la fel de mare”, a descris Natalia o poză în care apare alături de Nelly.

Amintim că la sfârșitul lunii aprilie, Natalia Barbu-Sota a aniversat împlinirea a trei ani de la căsătoria cu românul Nicolae Sota. Cu această ocazie, cuplul a plecat într-o călătorie la Paris.

Foto: Facebook.com, arhiva personală

Citește și:

Natalia Barbu-Sota aniversează 3 ani de la căsătorie! Vezi ce oraș a vizitat interpreta (Foto)